Καλύτερο Bloody Mary με Mala Peruviana

Ο πρωτοποριακός premium φυσικός χυμός ντομάτας έρχεται να αναβαθμίσει το απόλυτο ποτό του brunch αλλά όχι μόνο αυτό.

Μπορεί το όνομά του να μεταφράζεται ως "κακή Περουβιανή", αλλά πρόκειται για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Στην ουσία πρόκειται για μία κατηγορία ποτού που επαναπροσδιορίζει το πώς βλέπει κάποιος τα φρούτα και τα λαχανικά. H σωστή εποχή συγκομιδής της ντομάτας σε συνδυασμό με την ακέραια παστερίωση που πραγματοποιείται μέσα στο μπουκάλι, σύμφωνα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο (παστερίωση μέσα στη φιάλη), φέρνουν στα χέρια των bartenders και των chefs ένα χυμό ντομάτας υψηλής ποιότητας, με πλούσια γεύση και έντονη οξύτητα, ιδανικό για την παρασκευή των καλύτερων Bloody Mary και όχι μόνo. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων βοηθά στο να  διατηρούνται τα ποιοτικά γευστικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του καλοκαιρινού υπαίθριου καρπού μέσα σε μια μοντέρνα γυάλινη συσκευασία. 

Η Mala Peruviana στα 6 χρόνια κυκλοφορίας της έχει εδραιώσει τη θέση της σε πολλά μπαρ, επαγγελματικές και οικιακές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού (Αμερική, Ντουμπάι, Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος). Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και γλουτένη και ενδείκνυται για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. 

Καλύτερο Bloody Mary με Mala Peruviana

Πρόσφατα, η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την επιπλέον διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με την προσθήκη του πρωτοποριακού premium φυσικού χυμού ντομάτας, Mala Peruviana. 

MALA PERUVIANA 1

Η συμφωνία ξεκίνησε την 1η Μαρτίου 2021 περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και εμπορία των προϊόντων Mala Peruviana naked tomato (classic), Mala Peruviana Orange, Mala Peruviana Dreats Red, Earth και Fire. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.