
Καλύτερο Bloody Mary με Mala Peruviana
Ο πρωτοποριακός premium φυσικός χυμός ντομάτας έρχεται να αναβαθμίσει το απόλυτο ποτό του brunch αλλά όχι μόνο αυτό.

Μπορεί το όνομά του να μεταφράζεται ως "κακή Περουβιανή", αλλά πρόκειται για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Στην ουσία πρόκειται για μία κατηγορία ποτού που επαναπροσδιορίζει το πώς βλέπει κάποιος τα φρούτα και τα λαχανικά. H σωστή εποχή συγκομιδής της ντομάτας σε συνδυασμό με την ακέραια παστερίωση που πραγματοποιείται μέσα στο μπουκάλι, σύμφωνα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο (παστερίωση μέσα στη φιάλη), φέρνουν στα χέρια των bartenders και των chefs ένα χυμό ντομάτας υψηλής ποιότητας, με πλούσια γεύση και έντονη οξύτητα, ιδανικό για την παρασκευή των καλύτερων Bloody Mary και όχι μόνo. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων βοηθά στο να διατηρούνται τα ποιοτικά γευστικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του καλοκαιρινού υπαίθριου καρπού μέσα σε μια μοντέρνα γυάλινη συσκευασία.
Η Mala Peruviana στα 6 χρόνια κυκλοφορίας της έχει εδραιώσει τη θέση της σε πολλά μπαρ, επαγγελματικές και οικιακές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού (Αμερική, Ντουμπάι, Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος). Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και γλουτένη και ενδείκνυται για όσους ακολουθούν vegan διατροφή.

Πρόσφατα, η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την επιπλέον διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της με την προσθήκη του πρωτοποριακού premium φυσικού χυμού ντομάτας, Mala Peruviana.

Η συμφωνία ξεκίνησε την 1η Μαρτίου 2021 περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και εμπορία των προϊόντων Mala Peruviana naked tomato (classic), Mala Peruviana Orange, Mala Peruviana Dreats Red, Earth και Fire.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες