
Το Παράγκα Revolution φέρνει οινική επανάσταση
Ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από επιλεγμένους αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας.

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που το Κτήμα Κυρ-Γιάννη λάνσαρε το κρασί Παράγκα στην Ελληνική αγορά. Σήμερα, πρόκειται για μία ετικέτα που έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δημοφιλείς του Κτήματος, με παρουσία σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Μετά από 21 σοδειές επιτυχημένης κυκλοφορίας, το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφορεί ένα νέο, επετειακό προϊόν, προς τιμήν όλων εκείνων που επιλέγουν την Παράγκα όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για το κρασί Παράγκα Revolution εσοδείας 2019, ένα εξαιρετικό blend Syrah και Cabernet Sauvignon, από επιλεγμένους αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας. Μια premium έκδοση που επισφραγίζει τη μακροχρόνια σχέση της Παράγκας με τον καταναλωτή.
Με αφορμή την κυκλοφορία της επετειακής έκδοσης, οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη κάνουν μια αναδρομή στις αναμνήσεις που σχηματίστηκαν 21 χρόνια πριν.
Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, μοιράζονται αυτές τις στιγμές με το οινόφιλο κοινό, με στόχο να μας παρακινήσουν να ανατρέξουμε σε εμπειρίες που στιγμάτισαν τη ζωή μας. Μνήμες οι οποίες θα μας υπενθυμίσουν την επιτυχημένη πορεία της.

Το επετειακό κρασί "Παράγκα Revolution" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες