Think -and drink- Greek με τα δώρα του The Local Spirit Project

Ελληνικά αποστάγματα σε premium συσκευασίες για ευφάνταστα γιορτινά κοκτέιλ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Δεκεμβρίου 2021

Καθώς το localization, ο λεγόμενος παράγοντας της "εντοπιότητας", αποτελεί μία από τις πλέον ισχυρές τάσεις στην παγκόσμια σκηνή των μπαρ, τα ελληνικά αποστάγματα βγαίνουν μπροστά και γίνονται η βάση για ευφάνταστα και δημιουργικά κοκτέιλ με ελληνική ψυχή.

Σε αυτό το πλαίσιο, το The Local Spirit Project, μια πρωτοβουλία για την ενημέρωση γύρω από την υψηλή ποιότητα και τα μυστικά των ελληνικών αποσταγμάτων, δημιούργησε ειδικά για την εορταστική περίοδο δύο premium συσκευασίες για τα αποστάγματα Άδολο Ούζο Πλωμαρίου και M Dry Mastiha.

Think -and drink- Greek με τα δώρα του The Local Spirit Project
LOCAL SPIRIT 4

Oι εορταστικές συσκευασίες περιλαμβάνουν ως δώρο τα συλλεκτικά ποτήρια για να μπορούμε μέσα σε αυτά να σερβίρουμε και να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας τις δημιουργίες μας με βάση τα δύο αυτά ξεχωριστά ελληνικά αποστάγματα.

LOCAL SPIRIT 2
LOCAL SPIRIT 3

Αναζήτησέ τα στις επιλεγμένες κάβες Cava OAK, Cava Nektar και Cava Canava και βρες πρωτότυπες συνταγές στην σελίδα του Project στο Instagram: @localspiritproject.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αν νιώθεις τολμηρός, δοκίμασε ένα Blue Blazer

Ένα φλογερό ποτό, ιδανικό για τις πιο κρύες ημέρες. Αρκεί να έχεις και έναν πυροσβεστήρα κάπου κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η ιστορία και η συνταγή του Irish Coffee

Ένα ζεστό, τονωτικό ρόφημα για τις κρύες ημέρες. Φυσικά, με ιρλανδικό ουίσκι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το Bacardi έχει μία νυχτερίδα στο logo του

Η ιστορία και οι μύθοι πίσω από το λογότυπο του δημοφιλούς ρουμιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένα premium σάκε που αξίζει την προσοχή σου

Ο Richard Geoffroy, μέχρι πρότινος chef de cave και public face της Dom Perignon, φέρνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην παραγωγή sake.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί όλοι πίνουν ουίσκι τον χειμώνα

Ρωτήσαμε τρεις καθ' ύλην αρμόδιους για το πώς σχετίζεται ο βασιλιάς των ποτών, το ουίσκι, με τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η απάντηση στο κρύο λέγεται Hot Buttered Rum

Είναι ό,τι λέει το όνομά του και μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό έπειτα από μία παγωμένη ημέρα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας