Tο Macallan και η εορταστική εμφιάλωση 'A night on earth in Scotland'

Μία σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας που αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερη επιλογή δώρου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 22 Δεκεμβρίου 2021

Το εμβληματικό single malt whisky The Macallan υποδέχεται τις φετινές γιορτές παρουσιάζοντας την πιο premium limited εμφιάλωση 'A night on earth in Scotland', που θα αποτελέσει την ιδανική πρόταση δώρου για τους πιστούς φίλους του αποστακτηρίου Macallan.

Το The Macallan δημιουργήθηκε από τον Alexander Reid το 1824 στην Σκωτία και αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και περιζήτητα whisky παγκοσμίως. Διακρίνεται για τις μεθόδους απόσταξής του, καθώς και για τα εξαιρετικής ποιότητας βαρέλια sherry που χρησιμοποιούνται για την παλαίωση. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν μια γευστική εμπειρία που είναι χαρακτηριστικά μοναδική, κατατάσσοντας το The Macallan στα κορυφαία  whisky διεθνώς.

Φέτος, το The Macallan εγκαινιάζει την απόλυτη εορταστική σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας 'A night on earth in Scotland' που αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερη επιλογή δώρου, αλλά αποτελεί παράλληλα και μια premium επιλογή serve, εναρμονισμένη με τη λάμψη των γιορτών. Η πρώτη εμφιάλωση αυτής της συλλογής διαθέτει έναν πλούσιο χαρακτήρα, με απαλή βελούδινη γλυκύτητα που καταλήγει σε μια επίγευση γλυκιάς καραμέλας βουτύρου και φρεσκοψημένου μπισκότου, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Πέρα όμως από τα πλούσια γευστικά του χαρακτηριστικά, το 'A night on earth in Scotland' ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο design του. Τη συσκευασία της φιάλης έχει φιλοτεχνήσει η αναγνωρισμένη Ιαπωνο-γαλλίδα εικονογράφος Erica Dorn, εμπνευσμένη από τα ζεστά χρώματα και μοτίβα θαλπωρής που χαρακτηρίζουν την Πρωτοχρονιάτικη φωτιά που κυριαρχεί στους εορτασμούς ανά τον κόσμο, αλλά και από στοιχεία που αναδεικνύουν τις γεύσεις αυτού του single malt.

Το The Macallan 'A night on earth in Scotland' είναι διαθέσιμο από το GB Corner του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ενώ οι λάτρεις αυτού του μοναδικής ποιότητας whisky θα μπορούν να απολαύσουν το perfect serve στο Alexander’s Bar & Winter Lounge, στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Επιπρόσθετα, το The Macallan 'A night on earth in Scotland' είναι διαθέσιμο και σε επιλεγμένες κάβες. 

Γευστικά Χαρακτηριστικά:

  • Aλκοολικοί βαθμοί: 40%
  • Άρωμα: Βανίλια, βούτυρο, ψημένο μήλο, ψημένο μπισκότο, δαμάσκηνο και αμύγδαλο.
  • Γεύση: Απαλή βελούδινη γλυκύτητα που θυμίζει κουλουράκι, γλυκύτητα βανίλιας, με ελαφρά φρυγανισμένο marshmallow, αποξηραμένο πορτοκάλι, σύκο και κανέλα.
  • Επίγευση: Γλυκιά καραμέλα βουτύρου και φρεσκοψημένα μπισκότα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.