Ο Bob Dylan μόλις κυκλοφόρησε το δικό του ουίσκι

Και δε θα μπορούσε παρά να λέγεται Heaven's Door.

Μία δεκαετία είναι σίγουρα αρκετό διάστημα για να γνωρίζει κανείς αν ένα απόσταγμα - ή, ας πούμε, ένα τραγούδι - αντέχει στο χρόνο, όπως τουλάχιστον αποδείχτηκεγια το ουίσκι Heaven's Door του Bob Dylan και την τελευταία του κυκλοφορία. Η εύστοχα ονομαζόμενη Decade Series κάνει το ντεμπούτο της με την έκδοση #01, ένα ουίσκι bourbon ωρίμανσης 10 χρόνων με υψηλή περιεκτικότητα σε σίκαλη.

Ο Bob Dylan μόλις κυκλοφόρησε το δικό του ουίσκι

Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή και αποτελεί την έναρξη αυτού που η εταιρεία αποκαλεί "περιορισμένη συλλογή αμερικανικών super-premium ουίσκι".

Μερικές βασικές λεπτομέρειες

Η ίδια η διαδικασία παλαίωσης δεν έγινε ελαφρά τη καρδία, δήλωσε ο Heaven's Door Master Blender Ryan Perry. "Όταν προμηθευτήκαμε αυτά τα βαρέλια από τους συνεργάτες μας στη βιομηχανία πριν από χρόνια, το προϊόν ήταν εκπληκτικό, αλλά αφήσαμε σκόπιμα μερικά από αυτά να παραμείνουν για αρκετά επιπλέον χρόνια για να γίνουν ακόμα καλύτερα...", ανέφερε ο Perry σε δήλωσή του. "Η πρώτη μας κυκλοφορία είναι ουίσκι που ο κόσμος δεν έχει δοκιμάσει ακόμα".

>Διάβασε ακόμη: Bob Dylan, ο θρύλος της αμερικανικής μουσικής

Η αποφυγή του ψυχρού φιλτραρίσματος ειδικότερα αναδεικνύει νότες σίκαλης, καθώς και καραμέλα και πικρή σοκολάτα, που ολοκληρώνεται με ένα μεταξένιο τελείωμα.

Heaven's DoorHeaven's Door

Η τελευταία κυκλοφορία έρχεται να προστεθεί σε άλλες προτάσεις της Heaven's Door που υποστηρίζονται από τον συνδημιουργό Dylan, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων αποσταγμάτων όπως το Straight Bourbon Whiskey. Η αλήθεια είναι πως οι λάτρεις του είδους θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να πάρουν στα χέρια τους ένα μπουκάλι, ωστόσο μπορούν να προπαραγγείλουν την πρώτη έκδοση της σειράς Decade Series για 95 δολάρια στο ReserveBar. Άλλωστε, μετά από μια δεκαετή αναμονή για την τελειοποίηση αυτής της έκδοσης, τι ψυχή έχουν μερικές εβδομάδες ακόμα;

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.