Με 'Αέρα Τέχνης' ο επερχόμενος εθνικός διαγωνισμός Cocktail της elit™ Vodka

Οι υποψήφιοι Elit Masters θα διαγωνιστούν με γνώμονα την art εκδοχή του ιδανικού elit™ Freeze Martini.

Ο διαγωνισμός της ultra-premium vodka elit καλεί bartenders, από κάθε γωνιά της χώρας να επιστρατεύσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, με στόχο να συνθέσουν τη δική τους καλλιτεχνική εκδοχή, του τέλειου elit™ Freeze Martini! Μέσα από τη νέα πλατφόρμαelitmasters.com , όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν ο/η elit™ Master 2023!

Με 'Αέρα Τέχνης' ο επερχόμενος εθνικός διαγωνισμός Cocktail της elit™ Vodka


Με γνώμονα την αισθητική, την τεχνική παρασκευής, την ανάδειξη πλούσιας γεύσης και την καινοτομία, οι διαγωνιζόμενοι, καλούνται να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία πίσω από την έμπνευση ενός ιδανικού elit™ Freeze Martini.


Όραμα της elit™ είναι μέσα από αυτό το διαγωνισμό να εκπαιδεύσει και να μυήσει τους bartenders στη δημιουργικότητα, την ελεύθερη έκφραση, την ανατρεπτική σύνθεση και τη γευστική υπεροχή.

Τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι τα ακόλουθα:


Γεύση & Ισορροπία: Περιλαμβάνει στοιχεία όπως ανάδειξη της πλούσιας γεύσης της elit™ vodka, συνολική γεύση, αρώματα, ισορροπία στα συστατικά, θερμοκρασία.


Αισθητική του cocktail: Τεχνική στην παρασκευή του cocktail, γνώσεις σε συστατικά και μιξολογία, περιγραφική παρουσίαση της παρασκευής

Η ιστορία πίσω από την έμπνευση: Φιλοσοφία συνταγής, καινοτομία, concept, δημιουργικότητα


Βιωσιμότητα (bonus): Αξιοποίηση βιώσιμων υλικών στη συνταγή ή στην παρουσίαση του cocktail


O νικητής του εθνικού τίτλου "elit™ Master 2023", θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό elit™ Μasters που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Νοέμβριο 2023, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2023, καθώς επίσης θα κερδίσει και μια δωροεπιταγή 1.000,00€ από το Plaisio και
ένα exclusive elit™ gift box.

elit masters

Για να μάθεις περισσότερα για τον διαγωνισμό elit™ Masters, ακολούθησε @elitvodka και #elitMasters στο Facebook και στο Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες για τη βότκα elit™ θα βρεις στη διεύθυνση: https://elitvodka.com/.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.