Μία βραδιά με 'Unexpected Conversations" από το Metaxa

Το εντυπωσιακό event για το νέο aperitif του Metaxa.

Γράφει: Esquire Editors 26 Ιουλίου 2023

Tο Metaxa, το ξεχωριστό ελληνικό απόσταγμα, μετακινείται με τόλμη στη στιγμή του aperitif. Αυτό το μοναδικό ποτό, με τον κεχριμπαρένιο χαρακτήρα του, αντιστέκεται στα καθιερωμένα από τη δημιουργία του το 1888, και ακόμα μέχρι σήμερα δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί. Χάρη στην
προέλευση και τη μοναδική του συνταγή – αυτό το εντυπωσιακό πάντρεμα, γλυκού Μοσχάτου, ωριμασμένων αποσταγμάτων και αρωματικών Μεσογειακών βοτάνων - το METAXA δεν είναι ούτε cognac, ούτε brandy.


Μέσω της πρόσφατης, 360° καμπάνιας "Taste the Unexpected" - που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη, με έμφαση στα digital media και στοχεύοντας στη νεότερη γενιά καταναλωτών - το METAXA οραματίζεται εκ νέου την ώρα του απεριτίφ και την ταυτίζει με το θετικό συναίσθημα του ηλιοβασιλέματος και της ζεστασιάς. Αυτή η χρυσή ώρα στο τέλος της ημέρας είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαλύψει κανείς τις μοναδικές φρουτώδεις και έντονες αρωματικές γεύσεις του αυθεντικού
Ελληνικού αποστάγματος μέσα από υπέροχα, ευφάνταστα cocktails, με το αγαπημένο brand να μας συστήνει το "METAXA Amber Hour".

Μία βραδιά με 'Unexpected Conversations" από το Metaxa

Σήμερα, το METAXA και πάλι καινοτομεί, και εξελίσσει τη καμπάνια του. Με έμπνευση το μήνυμα του, "Taste the Unexpected" τρεις Έλληνες Mixologists συναντούν τρεις σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες. Κάθε μέλος του δημιουργικού διδύμου δουλεύει παράλληλα και ερμηνεύει το μοναδικό χαρακτήρα του METAXA 12 Αστέρων μέσα από τη δική του τέχνη. Τα "Unexpected Conversations" αποτελούν μια δημιουργική πρόκληση μεταξύ συναρπαστικών προσωπικοτήτων, με τις διαχρονικές και περίπλοκες γεύσεις του κεχριμπαρένιου ποτού να λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης.


Η Dorothée Heriard Dubreuil, Managing Director του House of METAXA, δήλωσε: "Όπως το METAXA δημιουργείται από το πάντρεμα των κρασιών Μοσχάτου και αποσταγμάτων κρασιού έτσι συνεχίζει να εκπλήσσει συνδυάζοντας δύο διαφορετικούς κόσμους: την ΤΕΧΝΗ και το MIXOLOGY. Στη σειρά των "Unexpected Conversations", καλλιτέχνες από διαφορετικούς κλάδους συνεργάζονται για να προσφέρουν τη δική τους ερμηνεία του METAXA μέσα από μια φρέσκια και "παιχνιδιάρικη" ματιά".

METAXA


Τα δημιουργικά ντουέτα απαρτίζουν: Ο Στέλιος Φελώνης, bar manager του Mandala, που συναντά τον visual artist Gera 1, η Γεωργία Γεωργακοπούλου, bar manager των The Clumsies, που δημιουργεί με τη choreographer και art director Νεφέλη Θεοδότου, και η Πόπη Σεβαστού, bar manager του Nolanverse, που παρέα με την ομάδα των δημιουργών του Madame Fraise & Noble, Ευγένιο Βαρδακαστάνη & Γιάννη Κίκιρα συνθέτουν το δικό τους unexpected αποτέλεσμα.


Στα digital videos των Unexpected Conversations οι επιδέξιες κινήσεις των Mixologists, καθώς δημιουργούν το δικό τους METAXA 12 Αστέρων cocktail, ταιριάζουν αρμονικά με τις κινήσεις των καλλιτεχνών που συνεργάζονται, εκφράζοντας μοναδικά τη δεξιοτεχνία του blending… και την τέχνη της
δημιουργίας του METAXA!

METAXA


Πριν από λίγες μέρες, οι διάλογοι "πήραν ζωή" σε ένα μοναδικό event όπου οι πρωταγωνιστές υποδέχτηκαν εκπροσώπους των media στο ξενοδοχείο The Artist, στου Ψυρρή, που παλαιότερα υπήρξε "στέγη" των street artists της πόλης. Πίσω από την μπάρα βρέθηκαν οι τρεις bartenders που
προσέφεραν στο κοινό τα cocktails των Unexpected Conversations, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και το έργο του Gera 1 με πρωταγωνιστή το METAXA 12 Aστέρων.


Οι δημιουργικοί διάλογοι αποτέλεσαν την έμπνευση για τη δημιουργία τριών πρωτότυπων cocktail από τους τρεις Mixologists και για ένα συναρπαστικό έργο τέχνης, που απεικονίζει δύο γυναικείες φιγούρες
να απολαμβάνουν κοκτέιλ METAXA 12 Aστέρων από τον Gera 1, το οποίο τώρα στολίζει τον τοίχο του ξενοδοχείου.


Μείνε συντονισμένος, καθώς έρχονται ακόμα περισσότερα unexpected concepts τον Οκτώβριο.


Μπορείς να παρακολουθήσεις τα unexpected conversations στα social media του METAXA @metaxa.official.
 #metaxa #metaxacocktails #tastetheunexpected
www.metaxa.com

Απολαύστε υπεύθυνα

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.