
Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι
Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Η ανατολή των πραγµατικά καλών no και low alcohol drinks είναι εδώ, και πάνω ακριβώς σε αυτή την τάση επενδύει η Granikal, παρουσιάζοντας τα "Ready To Enjoy" aperitivo cocktails. Ενώνοντας τις δυνάμεις με τη Luxardo –που έχει συστήσει στο spirits industry μια πλούσια, ποσοτικά και ποιοτικά, γκάμα κορυφαίων ιταλικών λικέρ–, λανσάρει 3 cocktails, στα οποία η αρτιότητα των χαμηλών αλκοολικών βαθμών συναντά την ισορροπημένη σύνθεση των γεύσεων, που αντλεί έμπνευση από την αυθεντική ιταλική παράδοση του aperitivo.

Το Luxardo Aperitivo Spritz (2,1% ABV) έχει ως βάση το μοναδικό Luxardo Aperitivo με το τέλειο έντονο χρώμα, το γεμάτο σώμα με εκλεπτυσμένα αρώματα εσπεριδοειδών και την εξαιρετική ισορροπημένη γεύση.

Έπειτα το Luxardo Limoncello Spritz (3% ABV) ποντάρει στο αγαπημένο λικέρ Luxardo Limoncello, ένα φυσικό artisanal ιταλικό προϊόν που παράγεται σύμφωνα με την αρχική οικογενειακή συνταγή από το 1905.

Τέλος, το Luxardo Bitter Rosso Soda (5,9% ABV) αξιοποιεί ως κύριο συστατικό το υπέροχο και κλασικό Luxardo Bitter Rosso, το οποίο προέρχεται από την ξεχωριστή απόσταξη πικρών βοτάνων, αρωματικών φυτών και εσπεριδοειδών.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, την απολαμβάνεις δροσερή κι ελαφριά, όλες τις στιγμές της ημέρας. Ready To Enjoy δηλαδή.

Info
Τα "Ready To Enjoy" aperitivo cocktails εµφιαλώνονται στην Ελλάδα από την Granikal - Βεργίνας 97, Άγιος Δηµήτριος, τηλ. 210 3388382, www.granikal.gr
Απολαύστε Υπεύθυνα.
Ακολούθησε το Esquire σε Facebook, Instagram και Twitter.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες