Mr. Fogg's και Bombay ψάχνουν άτομο να γυρίσει τον κόσμο δοκιμάζοντας gin

Dream job alert.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να πίνεις εν ώρα εργασίας, όταν το επάγγελμά σου μάλιστα το απαιτεί; Μία νέα αγγελία εργασίας δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό (καθώς και σε έναν φίλο του) να ταξιδέψει και να δοκιμάζει gin. Φυσικά, θα πληρώνεται γι' αυτό. 

Η λονδρέζικη αλυσίδα bars Mr. Fogg's σε συνεργασία με το Bombay Sapphire αναζητούν τον ιδανικότερο υποψήφιο, ο οποίος θα πρέπει να τριγυρνά σε διάφορες γωνιές του πλανήτη και να μεταδίδει μέσω social media τις εμπειρίες του, απολαμβάνοντας gin, φυσικά.

 

A post shared by Mr Fogg's (@mrfoggsgb) on

Όπως αναφέρει το Thrillist, η όλη διαδικασία αντλεί το concept της από την κλασική νουβέλα του Ιουλίου Βερν "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες", με τον ιδανικό υποψήφιο να ταξιδεύει στον κόσμο περίπου όπως ο Φιλέας Φογκ. Οι προορισμοί δεν έχουν γίνει απολύτως γνωστοί, αν και στη φόρμα αίτησης που πρέπει να συμπληρώσει κάποιος, αναφέρονται πόλεις όπως η Βομβάη και το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Υόρκη και η Λισαβόνα. Εκτός από τον μισθό, τα έξοδα των εισιτηρίων και της διαμονής φυσικά και καλύπτονται.

Εκτός όμως από το γεγονός ότι θα γνωρίσει νέα μέρη, εκπρόσωπος του Bombay ανέφερε πως ο άνθρωπος που θα πάρει τη δουλειά θα βιώσει και μια "αξέχαστη εμπειρία ζωής που κοστίζει πάνω από €10.000 και περιλαμβάνει μοναδικά βράδια στα καλύτερα bar του πλανήτη".

Τα social media όμως (όπως και η ginοποσία), δεν θα είναι η μοναδική υποχρέωση, καθώς ο τυχερός θα πρέπει να συλλέξει διάφορα βότανα, μυρωδικά και μπαχαρικά από τα μέρη που θα επισκεφθεί και τα οποία θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός Around the World cocktail, που θα υπάρχει στο μενού του νέου bar της Mr. Fogg's, το οποίο θα ανοίξει σύντομα στο Λονδίνο. 

 

A post shared by Mr Fogg's (@mrfoggsgb) on

Αν νιώθεις τυχερός και είναι μια προοπτική που σε συγκινεί, μπορείς να συμπληρώσεις αυτήν εδώ την αίτηση, μέχρι τις 27 Αυγούστου. Σε περίπτωση που επιλεγείς, θα πάρεις ένα άτομο της αρεσκείας σου και από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και τον Νοέμβριο θα γυρίσετε τον κόσμο, πίνοντας άφθονο gin.

Από: Esquire US
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.