Μπύρα για σκύλους: Αυτό που έλειπε από τον πλανήτη

Αν δεν έχεις παρέα για μπύρες, πιες με τον σκύλο σου.

Η μπύρα για σκύλους υπάρχει και μοιάζει το επόμενο λογικό βήμα ώστε να έρθει ακόμη πιο κοντά ο άνθρωπος με τον πιο πιστό του φίλο. Ή πολύ πιθανό να βρει έναν ακόμη drinking buddy. 

Το trend της dog beer έχει ξεκινήσει και αναπτυχθεί στην Αμερική (φυσικά) με αρκετές εταιρείες να επενδύουν στο αμφιλεγόμενο project. Η μπύρα για σκύλους είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της και πωλείται σε αλουμινένια κουτάκια ακριβώς όπως η κανονική. Μάλιστα, κάποια brands έχουν επενδύσει περαιτέρω στο προϊόν, όπως για παράδειγμα η Good Boy Dog Beer (μια ζυθοποιία στο Χιούστον) που φτιάχνει τρία διαφορετικά είδη, τις IPA A Lot in the Yard, Session...Squirrel! και Mailman Malt Licker.

Μπύρα για σκύλους: Αυτό που έλειπε από τον πλανήτη

Η Good Boy ξεκίνησε όταν ένα ροτβάιλερ που το έλεγαν Rocky απέκτησε προβλήματα με το πεπτικό του σύστημα. Ο ιδιοκτήτης του βρήκε τη λύση, φτιάχνοντας ένα ποτό με φυσικά συστατικά όπως κρέας, καρυκεύματα, λαχανικά και κουρκουμά, με το οποίο ψέκαζε το φαγητό του σκύλου του. Η μπύρα λοιπόν είναι alcohol-free έχοντας ωστόσο αρκετά συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό των σκύλων. 

Ονομάστηκε μπύρα όπως αντιλαμβάνεσαι και για εμπορικούς σκοπούς αλλά γιατί για την παρασκευή χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός ενός ζυθοποιείου ενώ ακολουθείται και η διαδικασία (εκτός της ζύμωσης).

Κάθε κουτάκι μπύρας για σκύλους κοστίζει κατά μέσο όρο $5. Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί αν πίνεται και από ανθρώπους η απάντηση είναι όχι. Είναι φτιαγμένη για σκύλους και η γεύση της μάλλον δεν θα σου αρέσει. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.