
Μπύρα για σκύλους: Αυτό που έλειπε από τον πλανήτη
Αν δεν έχεις παρέα για μπύρες, πιες με τον σκύλο σου.

Η μπύρα για σκύλους υπάρχει και μοιάζει το επόμενο λογικό βήμα ώστε να έρθει ακόμη πιο κοντά ο άνθρωπος με τον πιο πιστό του φίλο. Ή πολύ πιθανό να βρει έναν ακόμη drinking buddy.
Το trend της dog beer έχει ξεκινήσει και αναπτυχθεί στην Αμερική (φυσικά) με αρκετές εταιρείες να επενδύουν στο αμφιλεγόμενο project. Η μπύρα για σκύλους είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της και πωλείται σε αλουμινένια κουτάκια ακριβώς όπως η κανονική. Μάλιστα, κάποια brands έχουν επενδύσει περαιτέρω στο προϊόν, όπως για παράδειγμα η Good Boy Dog Beer (μια ζυθοποιία στο Χιούστον) που φτιάχνει τρία διαφορετικά είδη, τις IPA A Lot in the Yard, Session...Squirrel! και Mailman Malt Licker.

Η Good Boy ξεκίνησε όταν ένα ροτβάιλερ που το έλεγαν Rocky απέκτησε προβλήματα με το πεπτικό του σύστημα. Ο ιδιοκτήτης του βρήκε τη λύση, φτιάχνοντας ένα ποτό με φυσικά συστατικά όπως κρέας, καρυκεύματα, λαχανικά και κουρκουμά, με το οποίο ψέκαζε το φαγητό του σκύλου του. Η μπύρα λοιπόν είναι alcohol-free έχοντας ωστόσο αρκετά συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό των σκύλων.
Ονομάστηκε μπύρα όπως αντιλαμβάνεσαι και για εμπορικούς σκοπούς αλλά γιατί για την παρασκευή χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός ενός ζυθοποιείου ενώ ακολουθείται και η διαδικασία (εκτός της ζύμωσης).
Κάθε κουτάκι μπύρας για σκύλους κοστίζει κατά μέσο όρο $5. Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί αν πίνεται και από ανθρώπους η απάντηση είναι όχι. Είναι φτιαγμένη για σκύλους και η γεύση της μάλλον δεν θα σου αρέσει.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες