Το ουίσκι του Bob Dylan αποκτά το δικό του σπίτι

Ένα πρωτότυπο αποστακτήριο με ειδικούς χώρους για εκθέσεις και συναυλίες.

Ο Bob Dylan, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι διάσημοι, μπήκε στον χώρο των ποτών το 2018 λανσάροντας το Heaven's Door Whiskey σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: Tennessee bourbon, American Double Barrel και rye. Βεβαία, σε αντίθεση με αρκετά από τα celebrity liquors, όπως είναι γνωστά, το προϊόν του είναι εξαιρετικής ποιότητας· ιδιαίτερα το τελευταίο από τα τρία, το οποίο παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια, ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Στα καλά νέα, λοιπόν, της ημέρας το Rolling Stone αναφέρει ότι το ουίσκι του Bob Dylan θα αποκτήσει επιτέλους τη δική του στέγη: το The Heaven’s Door Distillery and Center for the Arts θα ανοίξει κι επίσημα τις πύλες του το φθινόπωρο του 2020.

Το ουίσκι του Bob Dylan αποκτά το δικό του σπίτι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα στεγαστεί σε μία παλιά εκκλησία στο κέντρο του Nashville και θα περιλαμβάνει εκτός από το αποστακτήριο, έναν συναυλιακό χώρο, έναν χώρο για εκθέσεις γεμάτο από πίνακες του θρυλικού τραγουδοποιού, ένα εστιατόριο και μία βιβλιοθήκη αφιερωμένη στο -ναι, καλά μάντεψες- ουίσκι.

Η τελευταία δεκαετία ήταν μία καλή δεκαετία για τον Bob Dylan, το 2012 τιμήθηκε με το Medal of Freedom από τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α, Barack Obama, ενώ κέρδισε ως μεγάλο αουτσάιντερ το Νόμπελ Λογοτεχνίας τέσσερα χρόνια μετά. Σήμερα, κι ενώ συνεχίζει να κάνει παγκόσμιες περιοδείες 57 χρόνια αφού κυκλοφόρησε τον πρώτο επίσημο δίσκο του, ο Dylan δείχνει έτοιμος να ρίξει λίγο τους ρυθμούς του. Έχει αρκετά καλά χρόνια μπροστά του και πάρα πολύ καλό ουίσκι να τον περιμένει.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.