Το ουίσκι του Bob Dylan αποκτά το δικό του σπίτι

Ένα πρωτότυπο αποστακτήριο με ειδικούς χώρους για εκθέσεις και συναυλίες.

Ο Bob Dylan, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι διάσημοι, μπήκε στον χώρο των ποτών το 2018 λανσάροντας το Heaven's Door Whiskey σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: Tennessee bourbon, American Double Barrel και rye. Βεβαία, σε αντίθεση με αρκετά από τα celebrity liquors, όπως είναι γνωστά, το προϊόν του είναι εξαιρετικής ποιότητας· ιδιαίτερα το τελευταίο από τα τρία, το οποίο παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια, ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Στα καλά νέα, λοιπόν, της ημέρας το Rolling Stone αναφέρει ότι το ουίσκι του Bob Dylan θα αποκτήσει επιτέλους τη δική του στέγη: το The Heaven’s Door Distillery and Center for the Arts θα ανοίξει κι επίσημα τις πύλες του το φθινόπωρο του 2020.

Το ουίσκι του Bob Dylan αποκτά το δικό του σπίτι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα στεγαστεί σε μία παλιά εκκλησία στο κέντρο του Nashville και θα περιλαμβάνει εκτός από το αποστακτήριο, έναν συναυλιακό χώρο, έναν χώρο για εκθέσεις γεμάτο από πίνακες του θρυλικού τραγουδοποιού, ένα εστιατόριο και μία βιβλιοθήκη αφιερωμένη στο -ναι, καλά μάντεψες- ουίσκι.

Η τελευταία δεκαετία ήταν μία καλή δεκαετία για τον Bob Dylan, το 2012 τιμήθηκε με το Medal of Freedom από τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α, Barack Obama, ενώ κέρδισε ως μεγάλο αουτσάιντερ το Νόμπελ Λογοτεχνίας τέσσερα χρόνια μετά. Σήμερα, κι ενώ συνεχίζει να κάνει παγκόσμιες περιοδείες 57 χρόνια αφού κυκλοφόρησε τον πρώτο επίσημο δίσκο του, ο Dylan δείχνει έτοιμος να ρίξει λίγο τους ρυθμούς του. Έχει αρκετά καλά χρόνια μπροστά του και πάρα πολύ καλό ουίσκι να τον περιμένει.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου

Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.

Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι

Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή

Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Όλα τα φώτα στο Bar Leone

Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα

Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.

Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι

Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες