Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη τιμά την "Πεσούσα Δρυ"

Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφροδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που "χτύπησαν" την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, αλλάζει σελίδα στην ιστορία του Κτήματος.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 05 Δεκεμβρίου 2019

Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που "χτύπησαν” την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, αλλάζει σελίδα στην ιστορία του Κτήματος.

Μέσα όμως από αυτό το γεγονός, η ομάδα της Κυρ-Γιάννη συνεχίζει πιο δυναμικά την πορεία της. Οι άνθρωποι του Κτήματος αποφάσισαν, λοιπόν, να δώσουν ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουν τη δρυ! The Fallen Oak, "Η Πεσούσα Δρυς", είναι η υπογραφή που δίνουν στο Γιανακοχώρι, του πρώτου κρασιού του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, λανσαρισμένο με τη χρονιά του 1992, του πιο κλασσικού κρασιού της Κυρ-Γιάννη κι ενός από τα πιο διαχρονικά κρασιά της ελληνικής αγοράς.

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη τιμά την "Πεσούσα Δρυ"

"Η δρυς στεκόταν δίπλα στον Πύργο πάνω από 100 χρόνια, και έγινε το σύμβολο της Κυρ-Γιάννη κοσμώντας το λογότυπο και τις ετικέτες των κρασιών. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δώσουμε πάλι ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουμε ένα σύμβολό μας! Μέσα από ένα "κακό", πάντα πρέπει να βρίσκουμε ένα "καλό", κι αυτό κάναμε κι εμείς. Το σίγουρο είναι ότι η δρυς θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας" σημειώνει ο κ. Στέλιος Μπουτάρης.

Με μια ιδιαίτερη ετικέτα, που θυμίζει παλιά ανθολογία ποιημάτων, ένα όνομα που παραπέμπει σε πραγματικά γεγονότα και μιλά στην ψυχή του καταναλωτή, ένα κλασσικό χαρμάνι Ξινόμαυρο, Merlot και Syrah, μαλακό, δομημένο, μεστό και μοναδικό, όλα αυτά αποτελούν τις προϋποθέσεις για να λατρέψετε το "The Fallen Oak”.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣΟΥΣΑ ΔΡΥΣ 2

Info

www.kiryianni.gr

Facebook: facebook.com/KirYianni

Instagram: instagram.com/kiryianni

Twitter: twitter.com/kiryianni

#kiryianni #thefallenoak

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ποτό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι τα ελληνικά αποστάγματα μπήκαν στα μπαρ και έκαναν διεθνή καριέρα

Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα. Metaxa, βερμούτ, λικέρ αλλά και κάποιες ακόμη, ίσως και πιο θαρραλέες απόπειρες που μπορούν να κάνουν διεθνή καριέρα ως Greek spirits.

Cocktails με σάκε. Tο μέλλον;

Υπάρχουν κάποιοι πολλοί συγκεκριμένοι λόγοι που το ιαπωνικό ποτό ξεκινά να κυριαρχεί στα μπαρ.