Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη τιμά την "Πεσούσα Δρυ"

Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφροδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που "χτύπησαν" την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, αλλάζει σελίδα στην ιστορία του Κτήματος.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 05 Δεκεμβρίου 2019

Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που "χτύπησαν” την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, αλλάζει σελίδα στην ιστορία του Κτήματος.

Μέσα όμως από αυτό το γεγονός, η ομάδα της Κυρ-Γιάννη συνεχίζει πιο δυναμικά την πορεία της. Οι άνθρωποι του Κτήματος αποφάσισαν, λοιπόν, να δώσουν ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουν τη δρυ! The Fallen Oak, "Η Πεσούσα Δρυς", είναι η υπογραφή που δίνουν στο Γιανακοχώρι, του πρώτου κρασιού του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, λανσαρισμένο με τη χρονιά του 1992, του πιο κλασσικού κρασιού της Κυρ-Γιάννη κι ενός από τα πιο διαχρονικά κρασιά της ελληνικής αγοράς.

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη τιμά την "Πεσούσα Δρυ"

"Η δρυς στεκόταν δίπλα στον Πύργο πάνω από 100 χρόνια, και έγινε το σύμβολο της Κυρ-Γιάννη κοσμώντας το λογότυπο και τις ετικέτες των κρασιών. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δώσουμε πάλι ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουμε ένα σύμβολό μας! Μέσα από ένα "κακό", πάντα πρέπει να βρίσκουμε ένα "καλό", κι αυτό κάναμε κι εμείς. Το σίγουρο είναι ότι η δρυς θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας" σημειώνει ο κ. Στέλιος Μπουτάρης.

Με μια ιδιαίτερη ετικέτα, που θυμίζει παλιά ανθολογία ποιημάτων, ένα όνομα που παραπέμπει σε πραγματικά γεγονότα και μιλά στην ψυχή του καταναλωτή, ένα κλασσικό χαρμάνι Ξινόμαυρο, Merlot και Syrah, μαλακό, δομημένο, μεστό και μοναδικό, όλα αυτά αποτελούν τις προϋποθέσεις για να λατρέψετε το "The Fallen Oak”.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣΟΥΣΑ ΔΡΥΣ 2

Info

www.kiryianni.gr

Facebook: facebook.com/KirYianni

Instagram: instagram.com/kiryianni

Twitter: twitter.com/kiryianni

#kiryianni #thefallenoak

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.