Κλασική κομψότητα στη νέα φανέλα της εθνικής Ιταλίας

Για ακόμη μία φορά, οι Ιταλοί παίζουν μεγάλη μπάλα και στο στυλ.

Είναι γεγονός ότι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας -που επιστρέφει στις κορυφαίες διοργανώσεις στο EURO 2021 μετά το περασμένο Μουντιάλ που απουσίαζε- έχει φίλους σε κάθε γωνιά του πλανήτη για πολλούς αγωνιστικούς λόγους. Επίσης, είναι γεγονός πως έχει μπόλικες συμπάθειες λόγω των στιλιστικών μαθημάτων που παραδίδει με κάθε της φανέλα - συχνά γίνεται αντικείμενο συζήτησης ακόμη και για άτομα που δεν ασχολούνται ενδελεχώς με το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, μιλάμε για Ιταλούς, που όσο και να πει κάποιος κάτι γνωρίζουν από στυλ και φινέτσα παραπάνω, ακόμη κι αν πρόκειται για μπάλα. 

Δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε πως η φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα μπορεί διαχρονικά και να αποτελεί ένα σύμβολο μόδας εντός αγωνιστικών χώρων, δίνοντας το στίγμα της γενικότερης κουλτούρας των γειτόνων μας γύρω από το πάντοτε σημαντικό για τους ίδιους ζήτημα της εμφάνισης και του γενικότερου στυλ. Η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media, παρουσίασε την καινούρια φανέλα της εθνικής ομάδας, με τους Leonardo Bonucci, Federico Bernardeschi, Nicolò Barella, Federico Chiesa και Marco Verratti να παίζουν το ρόλο των μοντέλων.

Κλασική κομψότητα στη νέα φανέλα της εθνικής Ιταλίας

Η νέα φανέλα, στο κλασικό ανοιχτό μπλε, είναι μία δημιουργία της Puma και ξεχωρίζει για το Crafted by Culture design της, με υδατογράμματα που παραπέμπουν στην Αναγέννηση. 

"Κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, η Ιταλία ήταν το επίκεντρο της δημιουργίας και της καινοτομίας. Δεν ενέπνευσε απλά τον κόσμο, τον επαναδημιούργησε. Έτσι λοιπόν κι εμείς, θέλουμε να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο την αναγέννηση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις. Η νέα φανέλα θα δείξει σε όλους το πάθος και τον ενθουσιασμό των Ιταλών" ανέφερε σχετικά ο David Bremond, Head of Product Line Management Teamsport της Puma.


Διάβασε ακόμη για τις ποδοσφαιρικές φανέλες που φοριούνται εκτός γηπέδου, γιατί ο Michael Jordan είναι ο GOAT και στιλιστικά, τον μύθο μίας ολόκληρης γενιάς Gabriel Batistuta, τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει καταστρέψει ο Pep Guardiola στην Αγγλία, τις καλύτερες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις της σεζόν και γιατί όλοι νοσταλγούν το ποδόσφαιρο των 90s.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος