I'm Thinking of Ending Things: Πρώτο trailer για το νέο θρίλερ του Netflix

Μία horror ιστορία από το μαγικό ραβδί του Charlie Kaufman, σκηνοθέτη του "Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού".

Το να γνωρίσεις τους γονείς που μεγάλωσαν το έτερόν σου ήμισυ είναι από μόνη της μία αγχωτική ή και πολύ πιθανόν τρομακτική διαδικασία. Κανείς δεν γνωρίζει τι τον περιμένει και -κυρίως- σε πόσο άβολη θέση μπορεί να βρεθεί. Παρ' όλα αυτά είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας. Πόσο, λοιπόν, στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα; Αν κρίνουμε από το πρώτο trailer του I'm Thinking of Ending Things, τα πράγματα μπορούν κυριολεκτικά να πάνε κατά διαβόλου.

Το νέο θρίλερ του Netflix δια χειρός Charlie Kaufman κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και κατάφερε ήδη από την πρώτη ματιά να ανεβάσει τον πήχη στα ύψη. Λογικό, βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον ιθύνοντα νου πίσω από τα Στο μυαλό του John Malkovich (1999) και Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού (2004) - δύο, δηλαδή, από τις πλέον ιδιαίτερες ταινίες του σύγχρονου αμερικανικού σινεμά.

Το trailer

"Σκέφτομαι να δώσω ένα τέλος" ακούμε να μονολογεί η πρωταγωνίστρια (Jessie Buckley) στον εαυτό της, καθώς βρίσκεται καθ' οδόν για να γνωρίσει τους γονείς του φίλου της (Jesse Plemons). Η ατάκα ακούγεται αινιγματική αν και μάλλον αναφέρεται στο τέλος της σχέσης της. Οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι. Ποιος όμως θα περίμενε το τρενάκι του ψυχολογικού τρόμου που θα ακολουθήσει μετά τη γνωριμία με τους -το λιγότερο- αλλοπρόσαλλους γονείς του τελευταίου, τους οποίους υποδύονται οι μπαρουτοκαπνισμένοι κινηματογραφικά Toni Collette και David Thewlis ;


Μήπως αυτό, τελικά, θα είναι το νέο μεγάλο hit του Netflix και άλλη μία απόδειξη ότι μπορεί εκτός από τις βιαστικές ταινίες της σειράς να παράξει και αξιόλογο κινηματογραφικό περιεχόμενο;


Σε ένα φιλμ που κρίνοντας από το trailer κινείται κάπου ανάμεσα σε movie χωρισμού και horror ταινία, η καλπάζουσα φαντασία του Charlie Kaufman με την τεράστια αγάπη στις σχεδόν σουρεαλιστικές σκηνές φαίνεται να βρίσκει τον ιδανικό καμβά για να ζωγραφίσει κάτι εξαιρετικό και εξαιρετικά περίεργο για άλλη μία φορά. Μήπως αυτό, τελικά, θα είναι το νέο μεγάλο hit του Netflix και άλλη μία απόδειξη ότι μπορεί εκτός από τις βιαστικές ταινίες της σειράς να παράξει και αξιόλογο κινηματογραφικό περιεχόμενο; Σε λιγότερο από έναν μήνα θα μπορούμε να το πούμε με σιγουριά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος