Feels, το dating app που δεν έχει swipe

Πόσο πιο εύκολα πια να γίνουν τα πράγματα για όσους επιδίδονται στο online dating;

Τελευταία, αξιώσεις για να εκθρονίσει το Tinder από την κορυφή των dating apps, έχει -πολύ δικαιολογημένα αν μας ρωτάς- το νεόκοπο Feels. Η εν λόγω εφαρμογή από τη Γαλλία που κίνησε το ενδιαφέρον των χρηστών εν μέσω πανδημίας, διαφέρει από όλες τις άλλες σε κάτι πολύ βασικό που όμως, δείχνει να είναι και το ατού του: Δεν έχει swipe. 

To "εύκολο" concept

Λαμβάνοντας υπόψη τη λειτουργία άλλων κοινωνικών δικτύων, όπως το Snapchat ή το Tik Tok, το Feels επικεντρώνεται στo κάθετο scrolling και, πάνω απ 'όλα, στη δυναμική των προφίλ: αντί για βιογραφικά και φωτογραφίες, στο Feels τα βίντεο λειτουργούν πολύ καλύτερα, και θυμίζουν πολύ τα stories. Τα σύντομα αυτά clips των χρηστών, μπορούν φυσικά να σχολιαστούν με μηνύματα ή αντιδράσεις.

>Διάβασε ακόμη: Το μέλλον του online dating

Από τη δομή του Feels, καταλαβαίνουμε ότι έχει στόχο να προσελκύσει νέους χρήστες, fans των social media ή τουλάχιστον αυτούς που είναι ιδιαίτερα ενεργοί, δοκιμάζουν τεχνολογικές καινοτομίες και, πάνω απ 'όλα, έχουν άνεση με το περιεχόμενο των βίντεο και των stories. Σχετικά με τα ελαττώματά του, ορισμένες "ενοχλητικές" λειτουργίες - όπως το να πρέπει να ξαναδείς το βίντεο του χρήστη για να γράψεις κριτική, ή κάποια επιπρόσθετα "δωράκια" για την αύξηση της προβολής του προφίλ του εκάστοτε χρήστη, συμπεριλαμβάνονται στην premium συνδρομή (πρέπει να πληρώσεις δηλαδή για αυτά).

Το μέλλον και οι υψηλοί στόχοι

Η ολοκαίνουρια γαλλική εφαρμογή γνωριμιών ήδη πάντως, στοχεύει ψηλά. Σύμφωνα με την TechCrunch, ενόψει σημαντικών επενδύσεων, η Feels σκοπεύει να φτάσει το ένα εκατομμύριο χρήστες έως το τέλος της χρονιάς. Φυσικά, η γαλλική αγορά είναι μία από τις επιλογές, αλλά προφανώς δεν έχει σκοπό να περιοριστεί μόνο σε αυτήν για τους ευνόητους λόγους. Προς το παρόν πάντως, το Feels είναι διαθέσιμο μόνο για iOS, η έκδοση για Android, όπως αναφέρεται στο TheVerge, αφαιρέθηκε πρόσφατα από το Play Store για λόγους που δεν ακόμη δε γνωρίζει η εταιρεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.