O Arnold Schwarzenegger ετοιμάζει κατασκοπευτική σειρά για το Netflix

Ο Άρνι οδεύει ολοταχώς προς τη μικρή οθόνη με όχημα ένα κατασκοπευτικό δράμα.

Τίποτα λιγότερο δεν περιμέναμε από τον Arnold Schwarzenegger για τη στιγμή που θα αποφάσιζε να κάνει τη μετάβασή του στην τηλεόραση και δη στις πλατφόρμες streaming. Δε διέψευσε στις προσδοκίες μας, καθώς ετοιμάζει κατά παραγγελία του Netflix μία κατασκοπική σειρά, σε συνεργασία με την Skydance Television και το Nick Santora (Scorpion). Στο πλευρό του Άρνι θα είναι η Monica Barbaro (The Good Cop).

Η υπόθεση

Κατά την περίληψη, η σειρά επικεντρώνεται σε έναν πατέρα και μία κόρη που μαθαίνουν ότι εργάζονται κρυφά ως πράκτορες της CIA εδώ και χρόνια. Συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα και ότι στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν καθόλου ο ένας τον άλλο. Αναγκασμένοι όμως να δουλέψουν ως συνεργάτες, στην άτιτλη ακόμη σειρά, οι δυο τους θα θίξουν έμμεσα θέματα που αφορούν το θεσμό της οικογένειας παγκοσμίως με φόντο την κατασκοπεία, την περιπέτεια και το χιούμορ.

"Οι fans από όλο τον κόσμο μου ζητούσαν εδώ και χρόνια και τώρα μία περιπέτεια σαν κι αυτή και επιτέλους θα την έχουν  εξαιτίας των εξαιρετικών συνεργατών μας στο Skydance και το Netflix. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος για να ξεκινήσω να ετοιμάζω τη σειρά με το Nick και τη Monica και ολόκληρη την ομάδα", ανέφερε ο πρώην Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και σε δήλωση για την αναγγελία του πρότζεκτ στα ΜΜΕ. Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας το καθένα, ενώ βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής από τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ