Κατερίνα Λιόλιου, σε ακούμε

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια παίζει με την ψυχολογία χιλιάδων θαυμαστών και συζητιέται για όλους τους σωστούς λόγους.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 10 Φεβρουαρίου 2022

Αν η Κατερίνα Λιόλιου ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερη και έκανε καριέρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα πρωταγωνιστούσε στην εμβληματική στήλη του Esquire, Women We Love. Βλέπεις, το ταλέντο της συνδυαστικά με την εντυπωσιακή εμφάνιση, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και τη φασαριόζικη σκηνική της παρουσία θα έκαναν τη διαφορά. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει και εδώ δηλαδή αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Θα έπαιζε και εκεί άσχημα με την ψυχολογία των fans της, κυρίως των ανδρών, όπως εξιστορεί και η ίδια στο πιο πρόσφατο τραγούδι της.

Να πέσει το βίντεο:

Ωραία; Προχωράμε. 

Το προφίλ

Η 28χρονη σήμερα τραγουδίστρια μας είχε συστηθεί ουσιαστικά πίσω στο 2014, όταν στα blind auditions του The Voice -τότε με κριτές τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και  Μιχάλη Κουινέλη- είχε ερμηνεύσει το Dream On, για να καταλήξει τελικά στο team Βανδή.

Πριν από αυτό όμως είχε αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με την καταγωγή της να είναι από τη συμπρωτεύουσα.

> Διάβασε ακόμη: Sydney Sweeney, τραβώντας και πάλι την προσοχή

Η σχέση της με τη μουσική είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 10 ετών, όταν και άρχισε μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου σε ωδείο. Το βιογραφικό στα εφηβικά της χρόνια περιλαμβάνει το συγκρότημα Chic ‘n’ Blues, το School Wave Festival και μπόλικες εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγο καιρό, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κατάφεραν να κερδίσουν στο J2US.

Στο Instagram

Αριθμώντας κάτι παραπάνω από 95.000 followers στο Instagram, παρουσιάζεται ιδιαιτέρως δραστήρια στο δημοφιλές social medium. 

Ας μιλήσουν οι εικόνες:

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου