Τι ζόρι τραβάει ο Tom Brady με τα αγόρια που θα βγουν ραντεβού με την κόρη του;

Ένα instagram story του αθλητή μας θύμισε όλα όσα είναι καλό να ανήκουν στο παρελθόν.

Ήταν αναμφίβολα ένας δύσκολος μήνας για τον Tom Brady, ο οποίος έχασε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Tampa Bay Buccaneers, και από ό,τι φαίνεται χάνει και το γάμο του με την Gisele μετά από 13 χρόνια. Ωστόσο, τίποτα δε δικαιολογεί το παραλήρημά του στο Instagram μέσω story όσον αφορά στα αγόρια που θα φλερτάρουν την κόρη του, Vivian.

O Brady την ίδια μέρα με το επίμαχο story έβρισε την επιθετική γραμμή της ομάδας του μπροστά στις κάμερες. Ο 45χρονος έχασε μια προπόνηση, για να πάει σε ένα γάμο και εμφανίστηκε στον επόμενο αγώνα της ομάδας του, μόνος, με ιδιωτικό τζετ, κάτι που δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια. Γενικότερα, η απόφασή του να επιστρέψει στην ενεργό δράση φαίνεται ότι μόνο μπελάδες του έχει φέρει. Το μεγαλύτερο λάθος του όμως, ήρθε λίγο αργότερα. 

Το δημόσιο "παράπτωμα"

Όλα δείχνουν ότι ο Brady βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση αυτήν τη στιγμή και προσπαθεί να έχει την περισσότερη δυνατή επιρροή στα παιδιά του. Αλλά ακόμη και σε αυτό το πλαίσιο, το story που δημοσίευσε αυτό το σαββατοκύριακο για την κόρη του ήταν απαράδεκτο και οπισθοδρομικό. Ο Brady ανέβασε τη φωτογραφία μιας ταφόπλακας και έγραψε στη λεζάντα: "Όποιος βγαίνει με την κόρη μου. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής γι' αυτό".

> Διάβασε ακόμη: Tom Brady για πάντα

Η κόρη του είναι εννέα ετών και προφανώς θα αργήσει ακόμα να βγει το πρώτο της ραντεβού. Αυτή η "μαγκιά" ωστόσο του Brady θα του μείνει για πάντα ρετσινιά. Ο Brady προφανώς θα έχει τη δύναμη να "κανονίσει" οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα της Vivian όταν εκείνη μεγαλώσει, αλλά αυτή η δήλωση είναι προβληματική και έρχεται από άλλη εποχή. 

Σε ένα περίεργο σταυροδρόμι της ζωής του, δεν είναι σαφές αν ο Brady μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει οικογενειακή αγάπη στον 21ο αιώνα, όμως καθώς η Vivian μεγαλώνει και εκείνος εγκαταλείψει επιτέλους τον αθλητισμό, έχει πολλά να μάθει για αυτήν και τον τρόπο που πρέπει να δείχνει την αφοσίωσή του.  

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος