Ο Keanu Reeves ήθελε πάντα να είναι ο Wolverine

Ο Keanu Reeves απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του στο Reddit και αποκάλυψε πολλά.

"Πάντα ήθελα να παίξω τον Wolverine", είπε ο Keanu Reeves απαντώντας σε σχετική ερώτηση θαυμαστή του. Ναι, τον Wolverine που, ως γνωστόν, στη μεγάλη οθόνη τον υποδύεται εδώ και καμιά εικοσαριά plus χρόνια ο Hugh Jackman, ο οποίος θα τον υποδυθεί ξανά στο Deadpool 3, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2024.

Μια συζήτηση γεμάτη αποκαλύψεις

Μπορεί, βέβαια, ο αγαπημένος ηθοποιός να μην έχει καταφέρει να υποδυθεί τον υπερήρωα της Marvel, έχει ενσαρκώσει όμως έναν χαρακτήρα από το σύμπαν της DC και πιο συγκεκριμένα στο φιλμ Constantine, του 2005, που το sequel του βρίσκεται στα σκαριά. Όταν, πάλι, ένας άλλος fan του τον ρώτησε αν έχει μιλήσει με τον συν-επικεφαλής της DC, τον James Gunn, για τη συμμετοχή του σε αυτό, εκείνος το επιβεβαίωσε, βγάζοντας μία ακόμα είδηση, αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Ένας άλλος χρήστης του Reddit ρώτησε τον Reeves αν έχει ποτέ του κλέψει κάτι, το οτιδήποτε, από το πλατό κάποιας ταινίας στην οποία συμμετείχε. Ο Reeves, αφού είπε ότι δεν έχει κλέψει τίποτα, στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Το ρολόι και τη βέρα από το 'John Wick', ένα σπαθί από το '47 Ronin' και το πρώτο κόκκινο χάπι που μου έδωσαν οι αδερφές Wachowski".

KEANU REEVES Getty Images

Σε άλλες ειδήσεις που βγήκαν από αυτό το κουβεντολόι, να σε ενημερώσουμε ότι ο Reeves ανέφερε πως ο David Fincher είναι ένας από τους σκηνοθέτες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον.

Όταν, δε, ρωτήθηκε για την αγαπημένη του ανάμνηση από τα γυρίσματα του Point Break, υπήρξε σαφής: "Η συνεργασία με τον Patrick Swayze. Ήταν ένας gentleman [sic] και απόλυτος επαγγελματίας, ένας σταρ του σινεμά, με ενέπνεε".

Τέλος, να σε πληροφορήσουμε ότι ο Reeves δεν ήθελε να γίνει mega star του σινεμά όταν ήταν παιδί: "Λοιπόν, όταν ήμουν παιδί πάντα έλεγα ότι ήθελα να γίνω επαγγελματίας οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, μαέστρος ή αστροφυσικός", απάντησε σε σχετική ερώτηση. Του ευχόμαστε να γίνει όλα αυτά στο μέλλον.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης