Τα ρολόγια που φόρεσαν οι stars τη βραδιά των Oscars

Τα αντρικά ρολόγια που ξεχωρίσαμε στους καρπούς των πιο σημαντικών ηθοποιών της εποχής μας.

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή κάθε χρονιάς, η βραδιά των Oscars, συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο φλεγόντων συζητήσεων, για τους νικητές και ηττημένους των βραβείων που δόθηκαν αλλά και για το τι φόρεσαν οι stars, στο σαμπανιζέ χαλί και στο θρυλικό πάρτι-θεσμό του Vanity Fair, που γίνεται πάντα μετά την απονομή. Επειδή μας αρέσουν τα αντρικά ρολόγια, σε αυτό το άρθρο εστιάζουμε στον καρπό καθενός εκ των μεγάλων αστέρων του σινεμά.

Τα ρολόγια που αξίζουν το δικό τους Όσκαρ

Ας ξεκινήσουμε κάνοντας ειδική μνεία στους νικητές των βραβείων Α’ Ανδρικού Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου, που απογείωσαν τις εμφανίσεις τους με δύο εμβληματικά μοντέλα της Omega.

Ο Brendan Fraser (κεντρική φωτογραφία άρθρου) φόρεσε ένα Speedmaster Chronoscope από ανοξείδωτο ατσάλι με εντυπωσιακό μπλε δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer, ενώ ο Ke Huy Quan (κάτω) φόρεσε ένα Globemaster από ανοξείδωτο ατσάλι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Ηθοποιός Getty Images

Ο Channing Tatum (κάτω) φόρεσε ένα Omega Globemaster από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18K, με μπλε καντράν, μπλε δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Ηθοποιός

Ο Adam DiMarco (κάτω) φόρεσε ένα Omega De Ville Prestige από ανοξείδωτο ατσάλι, με μπλε καντράν από PVD, σκούρο μπλε δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Ηθοποιός

Ο Patrick Schwarzenegger (κάτω) φόρεσε ένα Omega De Ville Prestige από ανοξείδωτο ατσάλι, με θολωτό καντράν σε απαλό γαλάζιο από PVD, σκούρο μπλε δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Ηθοποιός

Ο Billy Eichner (κάτω) φόρεσε ένα Omega Speedmaster με κάσα 38 χιλιοστών από κίτρινο χρυσό 18K, με ασημί καντράν και πράσινο δερμάτινο λουράκι.

Ηθοποιός

Ο Matt Bomer (κάτω) φόρεσε ένα Omega Seamaster Aqua Terra από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ 18Κ, με μπλε καντράν, σκούρο μπλε δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Ηθοποιός

Ο Diego Calva (κάτω) φόρεσε ένα Omega De Ville Prestige από ανοξείδωτο ατσάλι, με θολωτό καντράν από PVD σε βουργουνδί χρώμα, βουργουνδί δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer.

Ηθοποιός

Ο Andrew Garfield (κάτω) φόρεσε ένα Omega De Ville Trésor από χρυσό Sedna™ 18K, με ασημί καντράν από οπαλίνη με vintage καντράν από opaline και θολωτό "clous de Paris” μοτίβο.

Ηθοποιός

Όλα τα ρολόγια ήταν πραγματικά υπέροχα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η grooming ρουτίνα ενός μύθου των σπορ

Τι, πώς και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί ο θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και εσχάτως για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.