Κάλτσες κομψές και ζεστές, ένα κανονικό στοίχημα

Οι μοδάτες κάλτσες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στα κρύα.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 10 Φεβρουαρίου 2023

Κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα πρέπει κι εσύ να παραστείς σε ένα επίσημο event που λαμβάνει χώρα μέσα στην καρδιά του χειμώνα, και θα κάνει κρύο, όχι όπως τώρα. Σε μια περίσταση που θα πρέπει να ντυθείς με τα καλά σου, από αυτές που κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου μετράει - ναι, ακόμα και οι κάλτσες που φοράς. Γι' αυτό αποφασίσαμε να ρίξουμε τους προβολείς σε πέντε κομψά, φίνα ζευγάρια τα οποία, ταυτόχρονα, κρατούν τα πόδια σου ζεστά. Εσύ μπορείς να βρεις παρόμοια για τη δική σου γκαρνταρόμπα.

Οι κασμιρένιες κάλτσες του οίκου Loro Piana

Το όνομα Loro Piana είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια, τις ραφινάτες υφές των πολύτιμων πρώτων υλών και την αρτιζανάλ επεξεργασία του κασμιριού. Το συγκεκριμένο ζευγάρι ελαστικές κάλτσες είναι σε μια μοντέρνα απόχρωση του κεραμιδί και φέρει, επίσης, τη σφραγίδα του made in Italy.

Οι κάλτσες του οίκου Burberry με το χαρακτηριστικό καρό

Φτιαγμένες από ένα ελαστικό μείγμα κασμιριού με βαμβάκι, οι κάλτσες του οίκου Burberry που σου προτείνουμε είναι άνετες στην εφαρμογή, κρατούν τα πόδια σου ζεστά και δίνουν στην εμφάνισή σου πολλά Brit vibes.

Οι ζακάρ, βαμβακερές κάλτσες Gucci 

Το ντιζάιν τους είναι μοντέρνο χωρίς να χάνει το παραμικρό από το class που έχουμε συνδυάσει με τον ιταλικό οίκο πολυτελείας. Μπορείς να τις φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε μια πιο επίσημη περίσταση, για την οποία θα ντυθείς με κοστούμι.

Οι μάλλινες κάλτσες του οίκου Zegna

Το κλασικό και ταυτόχρονα δυναμικό τους σχέδιο έχει υφανθεί πάνω σε ένα μάλλινο ύφασμα, που τις καθιστά ζεστές και άνετες. Ο δε χρωματικός τους συνδυασμός είναι ό,τι πρέπει για να ταιριάξει σε ένα ωραίο, κομψό ντύσιμο σε γήινους τόνους.

Οι κάλτσες του Paul Smith, με τις χαρακτηριστικές ρίγες

Το κλασικό βρετανικό στυλ κρύβει πάντα κάπου ένα τσαχπίνικο στοιχείο, που στην περίπτωση του Paul Smith έχει λάβει τη μορφή των χαρακτηριστικών του ριγών, οι οποίες βρίσκουν τη θέση τους παντού, ακόμα και σε αυτές τις ζεστές κάλτσες.

Από: Esquire IT

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα