Η Rolex συγχαίρει τον Carlos Alcaraz για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Wimbledon

O πρεσβευτής της Rolex, Carlos Alcaraz, αναδείχθηκε νικητής στο τουρνουά του Wimbledon, κερδίζοντας το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του.

Γράφει: Esquire Editors 19 Ιουλίου 2023

Η φετινή διοργάνωση του Wimbledon κορυφώθηκε με έναν συναρπαστικό τελικό που είδε τον Πρεσβευτή της RolexCarlos Alcaraz να κατακτά τον παρθενικό του τίτλο στο Wimbledon και να εξασφαλίζει το δεύτερο Grand Slam® της καριέρας του.

Μετά από δύο εβδομάδες συναρπαστικού τένις, ο πολυαναμενόμενος τελικός εξελίχθηκε σε μια εξαιρετική αναμέτρηση. Στο τέλος του αγώνα διάρκειας 4 ωρών και 42 λεπτών, ο νεαρός Ισπανός επικράτησε τελικά σε πέντε, συναρπαστικά σετ τένις που έκοβαν την ανάσα.

Με την μακρά ιστορία και παράδοση, το Wimbledon είναι ο ναός του τένις και η φετινή διοργάνωση υπενθύμισε σε όλους γιατί αποτελεί την κορυφή του αθλήματος. Με αρχές της, την απόλυτη ακρίβεια και την συνεχή επιδίωξη της αέναης τελειότητας, η Rolex συνεργάζεται και με τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam, αλλά το Wimbledon κατέχει μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των αθλητικών συνεργασιών της ελβετικής ωρολογοποιίας. Η σχέση της Rolex με το παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο χρονολογείται από το 1978, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διαρκούς σχέσης με το άθλημα που εκτείνεται σε 40 χρόνια, και βεβαίως η Rolex ήταν και φέτος παρούσα ως επίσημος χρονομέτρης.

Ο Alcaraz έρχεται τώρα να προστεθεί σε μια αποκλειστική ομάδα Πρεσβευτών της Rolex που έχουν σηκώσει το τρόπαιο στο κεντρικό γήπεδο του Wimbledon συμπεριλαμβανομένων των Rod Laver, Björn Borg, Stefan Edberg και Roger Federer. Ο Ισπανός ακολούθησε επίσης τα βήματα του Borg κατακτώντας το παρθενικό του στέμμα στο Wimbledon σε ηλικία 20 ετών. 

Carlos Alcaraz

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Alcaraz σήκωσε με υπερηφάνεια το πολυπόθητο τρόπαιο, φορώντας στον καρπό του το Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.