Ο Chris Hemsworth είναι ο πρώτος global brand ambassador της Hugo Boss

Ο δημοφιλής Αυστραλός ηθοποιός είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο του σπουδαίου brand.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 18 Ιανουαρίου 2021

H Hugo Boss παρουσίασε τον Chris Hemsworth σαν το νέο διεθνές πρόσωπο για τις worldwide fashion campaigns της. Ο 37χρονος Αυστραλός ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του ως Thor στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe δεν είναι άγνωστος στο σημαντικό και δημοφιλές brand, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Boss Bottled fragrance, πίσω στο 2017.

Η εταιρεία ανέφερε πως ο Hemsworth "είναι ένα παράδειγμα ισορροπημένου τρόπου ζωής και παρέχει στο brand μία συνεπή εικόνα σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία θα συνδέεται με διάφορες σειρές προϊόντων".

Σχολιάζοντας το νέο του ρόλο σαν global ambassador, ο διάσημος ηθοποιός τόνισε από την πλευρά του ότι: "Ήμουν ανέκαθεν fan της Boss και δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου για αυτή τη συνεργασία. Η προηγούμενη φορά που ενώσαμε τις δυνάμεις μας, πριν μερικά χρόνια, ήταν άψογη. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ και πάλι μαζί τους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

UNDER ARMOUR: Νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Thomas Walkup

Η νέα καμπάνια της UNDER ARMOUR με πρωταγωνιστή τον Thomas Walkup αναδεικνύει τη δύναμη της εσωτερικής προετοιμασίας, της συνέπειας και της απόδοσης στο κορυφαίο επίπεδο.

Τα ωραιότερα ρολόγια που είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες 2026

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες, οι πιο καλοντυμένοι και εμφανίσιμοι celebrities είχαν ένα κοινό στοιχείο στο χέρι τους. Δεν περιγράφουμε άλλο - οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Savile Gents Grooming: Εκεί όπου η ανδρική περιποίηση γίνεται τέχνη

Σε έναν κόσμο όπου η ταχύτητα έχει γίνει συνήθεια, η πολυτέλεια πλέον σημαίνει χρόνος, χρόνος για τον εαυτό σου. Κι αυτό ακριβώς προσφέρει το Savile Gents Grooming: Μια εμπειρία premium barbering, με ξεκάθαρα βρετανικό finesse.

Ξεπουλάει η φόρμα της Nike που φορούσε ο Maduro

Μια εικόνα από τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Nicolás Maduro, αρκούσε για αρχίσει όλος ο κόσμος να ψάχνει μανιωδώς τα ρούχα που φορούσε. Viral για όλους τους λάθος λόγους.

Γραφει Παυλος Κρουστης

#SeasonFavorites| Το υπέροχο πουλόβερ που θα σε πάει παντού

Είτε ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους δικούς σου ή στον εαυτό σου είναι το απόλυτο must-have του χειμώνα.

Το ρολόι που μπορείς να αγοράσεις μόνο όταν χιονίζει-Η πιο απρόβλεπτη κυκλοφορία της χρονιάς

Το νέο MoonSwatch Cold Moon της συνεργασίας Omega–Swatch φέρνει χειμερινή έμπνευση, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ιδιαίτερες λεπτομέρειες στη σειρά Earthphase.

Γραφει Τιμος Σαλαμες