Μία εξωφρενικά στιλάτη και άνετη βερμούδα για τον Αύγουστο

Ελαφριά σαν πούπουλο και ανθεκτική σαν διαμάντι, η βερμούδα του νεοϋορκέζικου brand Alex Mill είναι ό,τι χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα στον καύσωνα.

Υπάρχουν άντρες που φοράνε παντού -ακόμα και στο γραφείο- βερμούδες όταν ζεσταίνονται το καλοκαίρι και άντρες που ντρέπονται να πάνε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ με ακάλυπτα τα πόδια τους. Γιατί; Επειδή θεωρούν ότι από μία ηλικία και μετά τα μακριά παντελόνια αποτελούν μονόδρομο της κομψότητας. Λάθος, μέγα λάθος. Όταν έξω χτυπάει σαράντα υπό σκιά, όπως κακιά ώρα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και εσύ αγαπητέ αναγνώστη φοράς παντελόνι αντί για βερμούδα θα ιδρώνεις, θα κολλάς, θα αισθάνεσαι ράκος από την κούραση - ναι, το λάθος ρούχο μπορεί να σε κουράσει λες και έσκαβες. Πιστεύεις ότι θα δείχνεις κόμψός; Δεν νομίζω. Η λύση; Η βερμούδα του νεοϋορκέζικου brand Alex Mill -που, γενικότερα, ειδικεύεται στα εικονικά basics- η οποία είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, εκτός γραφείου. Αν ψάχνεις βερμούδα για το γραφείο θα τη βρεις με ένα κλικ εδώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Mill (@alexmillny)

Τι κάνει τη συγκεκριμένη βερμούδα να ξεχωρίζει ως προς το στυλ της

Μία εξωφρενικά στιλάτη και άνετη βερμούδα για τον ΑύγουστοΑς ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την αισθητική αποτίμηση της συγκεκριμένης βερμούδας. Έχει το σωστό μήκος για να είναι μοδάτη -δηλαδή τα μπατζάκια της σταματούν λίγο πάνω από το γόνατο- και είναι διαθέσιμη σε τρία ενδιαφέροντα χρώματα (ναυτικό μπλε, της άμμου και ντοματί κόκκινο), αλλά και σε σχεδιαστικές παραλλαγές, αν θέλεις να ξεφύγεις από το basic σχέδιό της. Μπορείς να τη φορέσεις για να πας στην Εθνική Πινακοθήκη ή για να πιεις ένα ποτό σε πλαστικό ποτήρι στην πλατεία Βαρνάβα χωρις να μοιάζεις ούτε με τουρίστας αλλά ούτε και με πρόσκοπος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πας μαζί της στο γραφείο.

> Διάβασε ακόμα: Λινό πουκάμισο, το μυστικό όπλο του καλοκαιρινού στυλ

Τι κάνει τη συγκεκριμένη βερμούδα πρακτική

ALEX MILL SHORTS IN NAVY BLUEΌσον αφορά τα πρακτικά της προτερήματα θα αναφέρουμε πρώτο και καλύτερο το ότι είναι φτιαγμένη από ένα πανί ελαφρύ σαν πούπουλο και με καλή διαπνοή για να σε κρατάει δροσερό, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και υδρόφοβο. Στη μέση κλείνει με λάστιχο που σουρώνει με ζωνάρι για να μένει για πάντα στη θέση της, γεγονός που την κάνει, επίσης, ακόμα πιο άνετη και ξεκούραστη τόσο για να περπατάς σε μία πόλη που φλέγεται από την καύσωνα όσο και για να πας για ορειβασία (άμα λάχει). Έχει δύο πλαϊνές τσέπες για να βάζεις τα χέρια σου όταν αισθάνεσαι αμηχανία (μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για το πορτοφόλι ή τα κλειδιά σου) και μία πίσω, η οποία ασφαλίζει με φερμουάρ.

> Διάβασε ακόμα: Πώς να διαλέγεις τα σωστά ρούχα το καλοκαίρι

Γίνε βερμουδάτος

Τώρα που ξέρεις όλα τα αισθητικά και πρακτικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης βερμούδας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την αποκτήσεις, την ίδια ή μία άλλη που θα βρεις και θα της μοιάζει, για να χαρείς το καλοκαίρι χωρίς να ιδρώνεις και ξεϊδρώνεις. Μπουτάκια έξω, λοιπόν.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.