Το ίσως πιο κλασικό denim shirt

Το προσιτό και κομψό τζην πουκάμισο που μπορείς να φοράς τώρα και για πάντα.

Τζην πουκάμισα υπάρχουν πολλά, σαν αυτό της Wrangler όμως κανένα. Έχει την όψη του κλασικού αμερικάνα στυλ, φέρει την υπογραφή μίας εταιρείας που έχει ταυτιστεί σε τέτοιο σημείο με τα denim πανιά που το φοράς και σχεδόν ακούς τα άλογα να χλιμιντρίζουν στα ροντέο, η τιμή του στο αμερικανικό site της Wrangler είναι μόλις 25 δολάρια και μπορείς να το φοράς και τις 4 εποχές του χρόνου αλλά και του Βιβάλντι (που ταυτίζονται με αυτές του χρόνου). Τι άλλο θες; Να μάθεις περισσότερα πράγματα γι' αυτό. Και τι κάνουμε εμείς, μπρίκια κολλάμε; Όχι. Οπότε θα σου δώσουμε ευθύς αμέσως ό,τι info χρειάζεσαι. 

Το ίσως πιο κλασικό denim shirtTimothy Mulcare

Το πανί το κλασικό θέλει την τσαχπινιά του την αόρατη

Η ύπαρξη του ελαστάν στα ρούχα από denim διχάζει όπως το Erotica της Madonna. Ήταν δισκάρα ή φτιάχτηκε απλώς και μόνο για να προκαλέσει; Ας πούμε ότι ήταν ένα αριστουργηματικό άλμπουμ. Τώρα, όσον αφορά το ελαστάν στα τζην πουκάμισα, πρέπει να του τεθεί μία ποσόστωση. Το 2% που περιέχει το συγκεκριμένο της Wrangler είναι το επιθυμητό ποσοστό, το ξέρουμε από εμπειρία, το διαβάσαμε και στο αμερικάνικο Esquire. Κι αυτό γιατί δεν γίνεται εμφανές στην όψη του ενώ παράλληλα το κάνει ένα ρούχο άνετο και εύκολο ακόμα και για να αράξεις στον καναπέ μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο χωρίς να χρειαστεί να το ξεκουμπώσεις. Btw, τι υπέροχο που έχει πρεσαριστά κουμπάκια και όχι τα παραδοσιακά με τις κουμπότρυπες.

WRANGLER DENIM SHIRTTimothy Mulcare

> Διάβασε ακόμα: Η ιστορία του Levi's 501, του πιο θρυλικού τζην

Δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας στο ότι ποτέ των ποτών (τόσο των αλκοολούχων όσο και των φρουτυχυμών) δεν πρόκειται να ανατείλει μία μέρα που το να φορέσεις ένα κλασικό τζην πουκάμισο θα θεωρείται κακή ιδέα. Δηλαδή, έλεος. Οι μόδες πάνε κι έρχονται αλλά κάποια ρούχα μένουν κλασικά. Πώς το έλεγε ο Μανώλης Αγγελόπουλος; Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει. Α, γεια σου. Αυτό και το ίδιο. 

> Διάβασε ακόμα: To μαύρο τζην παντελόνι συνδυάζεται με τα πάντα

Δεν έχει σεζόν

Τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού το φοράς ξεκούμπωτο με ένα λεπτό λευκό T-shirt από μέσα, την άνοιξη και το φθινόπωρο μόνο του, κουμπωμένο. Τον χειμώνα; Με χοντρής πλέξης, άνετα πουλόβερ ή ζακέτες γιατί το πανί του είναι μπαμπάτσικο και δεν ταιριάζει με τα μερινό και τα πιο λεπτεπίλεπτα υφάσματα.

WRANGLER DENIM SHIRTTimothy Mulcare

Το κάνεις ό,τι θες

Λοιπόν, τέλος. Κάπως αλλιώς το είχες φανταστεί; Κανένα πρόβλημα. Το συγκεκριμένο τζην πουκάμισο της Wrangler είναι ο ιδανικός καμβάς για να "ζωγραφίσεις" πάνω του και να βγάλεις κάθε δημιουργικό σου άχτι. Μπορείς π.χ. να κάνεις μία βόλτα στα υφασματάδικα της Ρόμβης και τα πέριξ αυτής καταστήματα με είδη χόμπυ και κοπτοραπτικής και να αναζητήσεις υλικά για να το διακοσμήσεις, όπως μπαλώματα ή χάντρες. Αν εντοπίσεις, βρε λαγωνικό, και τίποτα ποιοτικά σιδερότυπα με metal συγκροτήματα, σφύρα μας, ψάχνουμε καιρό να βρούμε. Αν πάλι ψάχνεις να βρεις τρόπο να μεταφερθείς στις τελευταίες μέρες της ροκ-πανκ σκηνής των 80s χωρίς να μπεις στη χρονομηχανή που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί, δεν έχεις παρά να πάρεις ένα βαρύ ψαλίδι Singer και να του κόψεις τα μανίκια - 25 δολάρια κάνει, το είπαμε, δεν κοστίζεις μία περιουσία, μην το λυπηθείς.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.