Τι κάνει μοναδικό το στυλ του Brad Pitt

Παραδέχεται ότι καθώς μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο στραβόξυλο κι αυτό επηρεάζει το τι ρούχα φοράει.

Ο Brad Pitt είναι ανένδοτος όσον αφορά το αντρικό στυλ του σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο αμερικανικό Esquire: "Αν έχω ένα είδος στυλ αυτό είναι το ότι δεν έχω στυλ", δήλωσε. Κι εμείς, τότε, γιατί κάθε τρεις και λίγο αποθεώνουμε τις εμφανίσεις του, τις παπαρατσικές αλλά και εκείνες στα κόκκινα χαλιά; Κι εσείς, γιατί διαβάζετε ό,τι τον αφορά μετά μανίας (το βλέπουμε στα metrics); Γιατί πολύ απλά το 'χει με το ντύσιμο και γνωρίζει ενστικτωδώς το τι λειτουργεί άψογα πάνω του. 

Τι κάνει μοναδικό το στυλ του Brad Pitt

Με οδηγό την άνεση

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι του αρέσουν τα μονόχρωμα looks τα οποία, όμως, δεν δείχνουν σαν στολή πάνω του. Του αρέσει η απλότητα, οι λεπτομέρειες, οι προσεγμένες ραφές, οι φόδρες. Κοινώς, δεν επιλέγει τα ρούχα που θα ρίξει πάνω στο κορμί του στη βάση της εικόνας τους αλλά στο πώς τον κάνουν να νιώθει φορώντας τα. Στην αίσθηση που του αφήνουν, στην άνεση που του προσφέρουν. Γι' αυτό και τον κουράζουν οι κάθε λογής μόδες και δεν θέλει να αισθάνεται σαν διαφημιστική πινακίδα. Παρόλα αυτά, πρόσφατα έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της De’Longhi, μιας και του αρέσει ο καφές της, ξεχωρίζοντας για ακόμα μία φορά με το απαράμιλλο στυλ του.

Θα φοράει το αγαπημένο του τζάκετ του ακόμα κι αν το φάει ο σκόρος

Στο σχετικό βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο Damien Chazelle του La La Land, αντί να αφήσει την εικόνα του να την επιμεληθεί το τμήμα επίσημης ένδυσης του Bergdorf Goodman, λέμε τώρα, αποφάσισε να φορέσει ένα τζάκετ από την προσωπική του συλλογή, με το οποίο τον έχουμε δει να κυκλοφορεί και άλλες, πολλές φορές.

> Διάβασε ακόμα: To street style του Brad Pitt

BRAD PITT

Το συγκεκριμένο υπεράνετο τζάκετ είναι από κασμίρι (προφανώς) και φέρει την υπογραφή του brand πολυτελείας Loro Piana. Τι κι αν είναι ακριβό; Αν είναι να το φοράει τριάντα χρόνια, ακόμα και σκοροφαγωμένο, θα τα βγάλει τα λεφτά του.

Όπως λέει ο 57χρονος σήμερα και υπέροχα μποτοξαριστός σταρ του σινεμά: "Καθώς μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και πιο στραβόξυλο γι' αυτό και το να αισθάνεσαι άνετα στα ρούχα σου είναι αυτό που αποκτά τη μεγαλύτερη σημασία, τόσο απλά". Όχι, που θα ήταν πολύπλοκα ή περίπλοκα.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.