Μοδάτα φούτερ για το φθινόπωρο

Μην πάρεις ζακέτα για να βγεις στην ψύχρα, πάρε φούτερ.

Ε, ναι, πρέπει να το παραδεχτούμε. Μπορεί να γκρινιάζουμε για το κρύο που μας παίρνει και μας σηκώνει όταν μας βρίσκει με τα κοντομάνικα στις αρχές του φθινοπώρου, αλλά στην πραγματικότητα το ευχαριστιόμαστε γιατί, επιτέλους, μας δίνεται η ευκαιρία να φορέσουμε το ολοκαίνουργιο φούτερ μας, το απαλό, το αφράτο, το μοσχομυρωδάτο από το πρώτο του πλύσιμο. Κι αυτό γιατί κανένα άλλο casual ρούχο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του, τουλάχιστον όσον αφορά την άνεση που μας προσφέρει, τόσο σε επίπεδο κινήσεων όσο και στιλιστικών συνδυασμών. Ψάξαμε, λοιπόν, στα sites των αγαπημένων μας εταιρειών προσιτής μόδας, βρήκαμε τα καλύτερα αντρικά φούτερ και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες.

Pull & Bear: Βasic αλλά με σπέσιαλ λεπτομέρειες

Το προτείνουμε σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με τα πάντα και να γίνει το πασπαρτού σου φούτερ. Έχει κανονική εφαρμογή, λευκά ρέλια που κάνουν κοντράστ στη στρογγυλή λαιμόκοψη και τον γύρο του, μία κρυφή τσέπη στο πλάι και το λογότυπο των Pull & Bear στο μανίκι. Η τιμή του; 15,99 Ευρώ. 

Bershka: Με την υπογραφή του μαδριλένου ράπερ C. Tangana

H μοδάτη απόχρωση του μπλε μαρέν τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της χωρίς να είναι kitsch, κάτι το οποίο απαιτεί μαεστρία. Φόρεσέ το με στυλ, έχοντας την έξτρα άνεση εξασφαλισμένη καθώς το πανί του περιέχει 4% ελαστίνη. Η τιμή του είναι 29,99 Ευρώ. 

Το σπορ-κομψό των H&M

H&M SWEATERH&M

Στο απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα των νεκρών φύλλων που ύμνησε ο Yves Montand στο Les Feuilles Mortes, φέρει στο 'στέρνο' του την κομψότατη και την ίδια στιγμή trendy στάμπα-επιγραφή Les Plaisirs, ενώ κοστίζει 19,99 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Στη νέα συλλογή των Dsquared2 πρωταγωνιστεί το grunge

Το Zara με το ανάγλυφο logo του Perrier

Τα λογότυπα των brands που έχουν γράψει ιστορία στις καταναλωτικές μας συνήθειες είναι μόδα. Εν προκειμένω, πίνουμε νερό Perrier στο όνομα αυτού του φούτερ που είναι φτιαγμένο κατά τουλάχιστον 15% από ανακυκλωμένο βαμβάκι και τιμάται στα 29,95 Ευρώ.

> Διάβασε ακόμα: Τα Zara και ο αλγόριθμός τους στην υπηρεσία της μόδας

Το hip για όσους μεγάλωσαν με Pokémon

Ο Αμερικανογιαπωνέζος καλλιτέχνης Meguru Yamaguchi οικειοποιείται τις αισθητικές αναφορές του συναρπαστικού σύμπαντος των Pokémon και τις αποτυπώνει πάνω σε αυτό το φούτερ, τμήμα της UT συλλογής των Uniqlo με τίτλο Pokémon Meets Artist. Κοστίζει 24,90 Ευρώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.