Το πολύχρωμο σύμπαν του οίκου Kenzo στην πιο σπορ εκδοχή του

Η νέα συλλογή Kenzo Sport είναι η απογείωση της feelgood διάθεσης.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της νέας, αντρικής σειράς Kenzo Sport είναι κομψά, μαζεμένα, πολύχρωμα, fun και άνετα. Στη συλλογή, κυριαρχούν τα λειτουργικά, ελαφριά και high-tech υφάσματα, οι σοφιστικέ γραμμές που επιτρέπουν την ελεύθερη κίνηση, τα ξεχωριστά και 'αεράτα' πατρόν και, φυσικά, τα πανταχού παρόντα ζακάρ μονογράμματα και το logo του οίκου υψηλής ραπτικής που ίδρυσε το 1970 στο Παρίσι ο Ιάπωνας Kenzo Takada.

Το πολύχρωμο σύμπαν του οίκου Kenzo στην πιο σπορ εκδοχή του

Ποδήλατο για καλό σκοπό

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της συλλογής Kenzo Sport, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της οποίας είναι ιδανικά και για ποδηλάτες, ερασιτέχνες και μη, αλλά και λοιπούς αθλούμενους με αίσθηση του στυλ, ο γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με την εταιρεία σπαστών ποδηλάτων Brompton, για τη δημιουργία 50 ποδηλάτων σε έναν limited χρωματικό συνδυασμό. Όλα τα έσοδα από την πώλησή τους θα δωρηθούν στην Qhubeka, μία φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει ανθρώπους στην Αφρική να κάνουν με ποδήλατο τις απαραίτητες για την καθημερινότητά τους μετακινήσεις.

KENZO JUMPER

KENZO PANTS

> Διάβασε ακόμα: Kenzo Takada, ο ευγενής "τίγρης" της μόδας

Κάποια πράγματα που καλό είναι να γνωρίζεις για τα σπαστά ποδήλατα της Brompton, που είναι εξαιρετικά βολικά για την πόλη, είναι το ότι διπλώνουν στα τρία και ζυγίζουν κατά μέσο όρο 11 κιλά (το standard μοντέλο) και 16,6 κιλά (το ηλεκτρικό). Μπορείς να τα χρησιμοποιείς ως μέσο μεταφοράς -κατ' αποκλειστικότητα ή συνδυαστικά με το αυτοκίνητό σου ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς-, η κατασκευή τους έχει εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στάθμευσης.

KENZO X BROMPTON BICYCLE

> Διάβασε ακόμα: Nigo: Ένας Ιάπωνας χιπχοπάς στο τιμόνι του οίκου Kenzo

Ζακέτα πήρες, κράνος έβαλες;

Μία ακόμα special συνεργασία που αποτελεί τμήμα της νέας συλλογής Kenzo Sport είναι αυτή με το brand Overade, από την οποία προέκυψε ένα στιλάτο και πρακτικό αναδιπλούμενο κράνος, για να είσαι πάντα στην τρίχα. 

KENZO X OVERADE HELMET


Info: Η καινούργια συλλογή Kenzo Sport είναι διαθέσιμη στο Kenzo.com, στις ανά τον κόσμο μπουτίκ του οίκου Kenzo και σε άλλα σημεία πώλησης.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα