Η Fjällräven και κάποια σουηδικά brands που πρέπει να γνωρίζεις

Ρούχα, υποδήματα και εξοπλισμός για εξορμήσεις στη φύση με την υπογρφή των brands Fjällräven, Hanwag, Royal Robbins και Primus.

Τα ονόματά τους είναι δύσκολο να τα προφέρεις αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κι αυτό γιατί η συναρπαστική 'απόβαση' των σουηδικών outdoor brands Fjällräven, Hanwag, Primus και Royal Robbins στη χώρα μας σημαίνει την αποθέωση του premium ρουχισμού, των ανθεκτικών υποδημάτων και του εξοπλισμού για περιπέτειες στη φύση, συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα, τη λειτουργικότητα και την αισθητική με τη δέσμευση για βιωσιμότητα.

Η Fjällräven και κάποια σουηδικά brands που πρέπει να γνωρίζεις

Fjällräven: Τα backpacks (και όχι μόνο) που βλέπεις παντού 

FJALLRAVEN CAMPAIGN

Από τη νέα συλλογή της Fjällräven, της πρωτοπόρου μάρκας ρουχισμού και εξοπλισμού για δραστηριότητες στη φύση που μάθαμε μέσα από τα σχεδόν viral τα τελευταία χρόνια 'ορθογώνια' backpack Kånken, πρέπει να σταθούμε στα Tree-Kånken backpacks της, τα φτιαγμένα από ύφασμα 'pine weave', που έχει ως βάση του το ξύλο πεύκου από πιστοποιημένα δάση της Σουηδίας. Όσον αφορά τα ρούχα, μας έκανε εντύπωση η ποικιλία από τα διαφορετικά είδη μαλλιού, ενώ ένα κομμάτι που ξεχωρίσαμε είναι το νέο Expedition X-Lätt τζάκετ από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, μέρος της συλλογής 1974 Expedition.

Τα μποτάκια της Hanwag

HANWAG

Η Hanwag αποτελεί μία πρωτοπόρο εταιρεία υποδημάτων ορειβασίας και πεζοπορίας που ιδρύθηκε το 1921 και φέτος γιορτάζει τα 100 της χρόνια. Από όλα τα items της νέας της συλλογής, πρέπει να δώσεις βάση στα μποτάκια Torsby GTX για το βουνό και τα Banks Snow GTX για το χιόνι, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για όσους λατρεύουν τις εξορμήσεις στη φύση.

> Διάβασε ακόμα: Πώς ένα απλό beanie θα σου δώσει στυλ φέτος τον χειμώνα

Royal Robbins: Ρούχα για τη φύση και την πόλη

ROYAL ROBBINS

Το brand Royal Robbins ιδρύθηκε το 1968. Από τη χειμερινή του συλλογή, το πρώτο ρούχο που ξεχωρίσαμε είναι το παντελόνι Alpine Mtn Pro, ιδανικό για πεζοπορία και ορειβασία. Επίσης, χρήσιμα θα σου φανούν τα πουλόβερ από μαλλί μερινό και το Switchform Insulated Jacket, το πιο ζεστό μπουφάν της μάρκας. Η σειρά VentureLayer™, πάλι, προτείνει ένα νέο σύστημα layering που εξασφαλίζει την καλύτερη προστασία σου από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

> Διάβασε ακόμα: Τα ανθεκτικά, αδιάβροχα τζάκετ και παρκά της Fjällräven

Εξοπλισμός με την υπογραφή της Primus

PRIMUS

Η ιστορική εταιρεία Primus κατασκευάζει εδώ και 128 χρόνια λειτουργικά προϊόντα που κάνουν τη μαγειρική στη φύση εύκολη υπόθεση, έχοντας υπογράψει μία ευρεία γκάμα από συσκευές και σκεύη από ανοξείδωτο ατσάλι, που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με το design. Στη νέα της συλλογή, ξεχωρίζει το παγούρι-θερμός Klunken και το εύχρηστο stove Primus Lite+.


Info

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα τέσσερα brands του σουηδικού ομίλου Fenix Outdoor, επισκέψου τα sites www.fjallraven.com, www.hanwag.com, www.primusequipment.com και www.royalrobbins.com.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.