Ο Timothée Chalamet και το hoodie του για το Αφγανιστάν

Timothée Chalamet και Haider Ackermann ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τη ΜΚΟ Afghanistan Libre.

Γράφει: Esquire Editors 31 Δεκεμβρίου 2021

Αρχικά ο Timothée Chalamet έγινε διάσημος από τη σπουδαία ερμηνεία του στην ταινία Call Me By Your Name που μάλιστα του χάρισε μία υποψηφιότητα Όσκαρ. Έκτοτε εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του, όπως πρόσφατα στην ταινία Dune, αλλά και με το στιλ του στις επίσημες εμφανίσεις του. 

Η συνεργασία με τον Haider Ackermann

Τώρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Haider Ackermann, ρούχα του οποίου έχει επιλέξει να φορέσει σε όλα τα ορόσημα της καριέρας του, έφτιαξαν και λανσάρουν μία μπλούζα για να στηρίξουν ΜΚΟ στο Αφγανιστάν που δοκιμάζεται και πάλι έπειτα από την επικράτηση των Ταλιμπάν στη χώρα, τον περασμένο Αύγουστο.

Η στήριξη στην Aghanistan Libre

'Εδώ και μερικά χρόνια [ο Haider] και εγώ θέλουμε να φτιάξουμε κάτι', έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram. 'Τον Αύγουστο, τρομοκρατηθήκαμε όταν μάθαμε για τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν και αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα hoodie όπου το 100% των εσόδων θα πάει στην Afghanistan Libre, μία οργάνωση αρωγής, που αγωνίζεται για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών. Καθώς αυτές οι φρικαλεότητες συνεχίζουν να εξαπλώνονται, θα πρέπει να ενισχύσουμε τις φωνές αυτών των σιωπηλών στρατιωτών'. Και οι δύο υπέγραψαν τις αντίστοιχες αναρτήσεις τους γράφοντας: 'Ειρήνη και αγάπη'.

> Διάβασε ακόμα: Ο Timothée Chalamet με denim tuxedo. Γιατί όχι;

> Διάβασε ακόμα: O Timothée Chalamet φορά το σπορ μπουφάν που όλοι θέλουμε

Το hoodie που φέρει τα συνδυασμένα αρχικά των δύο δημιουργών, "HATC", απεικονίζει αφαιρετικά το πρόσωπο μίας νεαρής Αφγανής γυναίκας που αναδύεται από ένα μπλε μοτίβο χρωμάτων, με τις φράσεις 'σιωπηλός στρατιώτης' και 'ένα κοινό νήμα' κεντημένες στο στήθος. Το λογότυπο της Afghanistan Libre- της γαλλικής ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 1996 από την Chékéba Hachemi και το οποίο υποστηρίζουν με το hoodie - είναι τυπωμένο στο μανίκι.

Από: WomanToc.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα