Natural fit με τα νέα sneakers της Todd Snyder

Τα 100% τέλεια χειροποίητα sneakers είναι αυτά που προέκυψαν από τη συνεργασία Todd Snyder x Victory Sportswear.

Όταν ο Αμερικανός σχεδιαστής Todd Snyder αποφασίζει να συνεργαστεί με κάποιο άλλο brand εκτός από αυτό που φέρει την επωνυμία του, τότε μιλάμε για ένα πραγματικό γεγονός στον κόσμο του στυλ και της μόδας. Κι αυτό το λέμε γιατί το έχουμε δει να συμβαίνει για τα καλά στο παρελθόν, όταν π.χ. συνεργάστηκε με την Timex ή την Champion. Πλέον, είναι η σειρά της niche εταιρείας χειροποίητων αθλητικών sneakers Victory Sportswear να κάνει τον τρελό χαμό, με το ολοκαίνουργιο Todd Snyder x Victory Sportswear μοντέλο της.

Τα 100% τέλεια sneakers

Η ευγενής παρουσία του Todd Snyder στον θαυμαστό κόσμο των sneakers έχει, βέβαια, τη δική της ιστορία. Ο τρομερός Νεοϋορκέζος έχει ήδη συνεργαστεί με όλα τα mega brands που κάνουν τους απανταχού sneakerheads να τρελαίνονται σε κάθε εκφορά του ονόματός τους: τη Nike, τη New Balance και την Converse. Παρόλα αυτά, καμία από αυτές τις κυκλοφορίες δεν μπορεί να συγκριθεί με το normcore μεγαλείο του νέου limited edition sneaker, που κυκλοφορεί ήδη σε 3 χρώματα: γκρι, ναυτικό μπλε και λαδί.

Natural fit με τα νέα sneakers της Todd SnyderTodd Snyder

Το εν λόγω sneaker, όπως όλα του αμερικανικού brand, είναι φτιαγμένο στο χέρι, οι αναπαυτικές Vibram σόλες του μπορούν να αντικατασταθούν κάθε φορά που νιώθεις ότι τις έχεις 'λιώσει' στο περπάτημα, στις ΗΠΑ κοστίζουν 250 δολάρια (ακριβώς) και -εννοείται, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς- είναι περιορισμένης κυκλοφορίας.

Made in U.S.A.

Η ποιότητα και η μαστοριά στην κατασκευή τους είναι δεδομένη, ενώ ο ίδιος ο Todd Snyder σχολίασε στο αμερικάνικο Esquire για τη συνεργασία του με το brand που έχει την έδρα του στη Μασαχουσέτη ότι πάντα ενθουσιάζεται με τις εταιρείες που παράγουν τα προϊόντα τους τοπικά, στην Αμερική. 

> Διάβασε ακόμα: Αξεπέραστα ζευγάρια των Nike Air Max 97

Η γραμμή των sneakers είναι καθαρή, δεν είναι επιδεικτικά branded και το στυλ τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως 'αυθεντικά vintage'. Ό,τι ακριβώς πρέπει γι' αυτή την άνοιξη.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.