Τα Air Jordan που ταιριάζουν με τα πάντα

Τα μποτάκια που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου φτιάχτηκαν με έμπνευση τα γιγαντιαία πάντα.

Τα Air Jordan της Nike είναι τα θρυλικά αθλητικά υποδήματα που κάθε φορά που προφέρουμε το όνομά τους πλημμυρίζουμε με θετικά vibes. Όταν τα φοράμε δε, είναι σαν να κυκλοφορούμε με ένα κομμάτι ιστορίας στα πόδια μας. Άλλωστε, το ντιζάιν τους τα έχει καταστήσει cult αντικείμενα πόθου και είναι αξιοθαύμαστο το πώς οι νέες εκδοχές τους που κατά καιρούς κυκλοφορούν παραμένουν πιστές στο πνεύμα του 'πρώτου' μοντέλου. Η πιο πρόσφατη από αυτές είναι το Air Jordan 1 Diamond στον 'χρωματικό κωδικό' που αποκαλείται Panda, καθώς το αποτέλεσμα του συνδυασμού του άσπρου με το μαύρο θυμίζει τα γιγαντιαία πάντα.

Τα Air Jordan που ταιριάζουν με τα πάνταNike

Air Jordans με κοστούμι;

Το συγκεκριμένο ασπρόμαυρο κομψό μποτάκι εντάσσεται στις κυκλοφορίες που εορτάζουν τα 75 χρόνια του NBA. Βέβαια, ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα του ίδιου λανσαρίσματος όπως τα Nike Air Force 1 Low Fiesta και τα Nike Blazer Mid '77 EMB Knicks καθώς, στιλιστικά, είναι τόσο ήπιο και σοφιστικέ που σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με τα πάντα. Ναι, ακόμα και με ένα μοντέρνο μαύρο κοστούμι σε στενή γραμμή, αν θέλεις να το κάνεις να φαίνεται πιο 'σπορτίφ' και 'επαναστατικό'.

AIR JORDAN 1 DIAMONDNike

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και πώς να τα φορέσεις

Η γλώσσα τους είναι διακοσμημένη με το διάσημο 'διαμάντι' που έχει στο κέντρο του το εικονικό logo των Air Jordan, κάτι που δίνει ακόμα πιο πολύ στυλ σε αυτό το εμβληματικό σπορ υπόδημα.

> Διάβασε ακόμα: Αξεπέραστα ζευγάρια των Nike Air Max 97

Ο συνδυασμός του λευκού δέρματος και του μαύρου βελούδου συντελεί στο μινιμαλιστικό αποτέλεσμα, που τους επιτρέπει να καλύπτουν με ευελιξία τις ανάγκες σου όταν ψάχνεις ένα παπούτσι που να μπορείς να το βάλεις με το τζην, τη βερμούδα, τη φόρμα, τα σορτς ή το επίσημο παντελόνι σου.

> Διάβασε ακόμα: Natural fit με τα νέα sneakers της Todd Snyder

Τα συγκεκριμένα σπορ υποδήματα αποτίνουν φόρο τιμής, βέβαια, και στον ίδιο τον Michael Jordan, όπως και την εποχή ακμής του, τα 90s. Γι' αυτό μη διστάσεις να εκμεταλλευτείς την ελαφρώς old skool, vintage αύρα τους και να τα σετάρεις με τζην σε ίσια γραμμή, καπελάκια τζόκεϊ και λοιπά oversized streetwear ρούχα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος