Με τα Air Jordan 1 High του Spider-Man θα νιώσεις υπερήρωας

Η συνεργασία Nike x Spider-Man παίρνει για δεύτερη φορά τη μορφή ενός μποτακίου που θεωρείται iconic πριν καν κυκλοφορήσει.

Στις 2 Ιουνίου του 2023 πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Spider-Man Across the Spider-Verse, το sequel, δηλαδή, του Spider-Man: Into the Spider-Verse, που το 2018 κατέστησε το Air Jordan 1 High το πιο cool sneaker της αγοράς, 40 χρόνια μετά από την πρώτη του κυκλοφορία. Πώς είχε γίνει αυτό; Χάρη στη συνεργασία Nike x Spider-Man από την οποία τότε είχε προκύψει μια ειδική έκδοση του iconic υποδήματος, πανομοιότυπη με εκείνη που φορούσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας που το story της διαδραματιζόταν στο σύμπαν της Marvel. 

Nike x Spider-Man: Η συνεργασία που πέτυχε και θα επαναληφθεί

Μετά από την επιτυχία της συνεργασίας των δύο mega brands, σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν με ένα tweet οι zSneakerHeadz, αποφασίστηκε μέσα στο 2023 να κυκλοφορήσει μια νέα version εκείνης της ειδικής έκδοσης, που θα είναι αφιερωμένη -πού αλλού;- στη νέα ταινία. Μάλιστα, έχει διαρρεύσει ότι θα γίνει διαθέσιμη τόσο σε παιδικά νούμερα όσο και για ενήλικες.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Spider-Man: Across the Spider-Verse x Air Jordan 1 High OG releasing Summer 2023. 🕷️🕸️👀 <a href="https://t.co/4oFHeLq3dX">pic.twitter.com/4oFHeLq3dX</a></p>&mdash; zSneakerHeadz (@zSneakerHeadz) <a href="https://twitter.com/zSneakerHeadz/status/1584911964827951104?ref_src=twsrc%5Etfw">October 25, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

> Διάβασε ακόμα: Τα πιο ακριβά sneakers στον κόσμο μπορούν να γίνουν δικά σου

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε το πώς ακριβώς θα είναι αυτή η νέα εκδοχή, αλλά οι zSneakerHeadz έφτιαξαν μία δική τους version για το αναμενόμενο μοντέλο, βασιζόμενοι σε εκείνη του 2018 και τις προσδοκίες τους.

> Διάβασε ακόμα: Μέσα στην έκθεση Louis Vuitton & Nike Air Force 1 by Virgil Abloh

Πότε θα βγουν στην αγορά και πόσο θα κοστίζουν

Αναμένεται -χωρίς να είναι σίγουρο- ότι θα γίνουν διαθέσιμα στο επίσημο e-shop της Nike και σε επιλεγμένα καταστήματα το καλοκαίρι του 2023, κατά πάσα πιθανότα την ημέρα της πρεμιέρας της ταινίας Spider-Man Across the Spider-Verse. Η τιμή τους υπολογίζεται να είναι γύρω στα 200 Ευρώ, όσο δηλαδή είχε τιμολογηθεί το μοντέλο του 2018.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Βρήκαμε το μυστικό της γοητείας του Cillian Murphy

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκπροσωπεί τον οίκο Versace.

Γραφει Νικη Κοντομηνα