Τα ωραιότερα 'άσχημα' πουλόβερ για τις γιορτές

Ή αλλιώς, η "στολή" σου από τώρα μέχρι και τέλος του χρόνου.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 29 Δεκεμβρίου 2023

Τα λεγόμενα "άσχημα" πουλόβερ κάνουν την επανεμφάνισή τους κάθε χρόνο, συνήθως, την ίδια χρονική στιγμή που η Mariah Carey αρχίζει να τραγουδάει το All I want for Christmas is You. Έτσι και φέτος, διανύοντας τις γιορτινές ημέρες, έχουμε αρχίσει την αναζήτηση του τέλειου πουλόβερ για το πάρτι του γραφείου ή το φιλικό κάλεσμα που έχουμε να πάμε.

Αυτές τις γιορτές, όποια και αν είναι η περίσταση (ή η ερώτηση), η απάντηση είναι μόνο μία: "άσχημο" πουλόβερ. Ιδού οι καλύτερες επιλογές:

Moncler Grenoble FW 2023 πουλόβερ με σχέδιο

Τα ωραιότερα 'άσχημα' πουλόβερ για τις γιορτέςMoncler

Για ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα σε μια ορεινή καλύβα, δεν υπάρχει ίσως τίποτα καλύτερο από αυτό το ζακάρ πουλόβερ της Moncler για τη συλλογή Grenoble φθινόπωρο-χειμώνας 2023 . Ένα μοντέλο με λαιμόκοψη από μίγμα μαλλιού αλπακά, με χαριτωμένα μοτίβα εμπνευσμένα από την ορειβασία. Ένα πουλόβερ με vintage και νοσταλγική γοητεία που η Moncler προσφέρει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. 

Zegna ζιβάγκο πουλόβερ από κασμίρ

ZegnaZegna

Το χρώμα των Χριστουγέννων είναι ένα και μόνο ένα: το κόκκινο. Γι' αυτό σου προτείνουμε αυτό το -όχι και πολύ "άσχημο"- κατακόκκινο πουλόβερ από την Zegna. Κατασκευασμένο από το πολύτιμο φυσικό και εξαιρετικά λεπτό νήμα του οίκου, το ζιβάγκο πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα Oasi Cashmere επανεκφράζει τα πολυτελή πλεκτά με μία πιο σύγχρονη προσέγγιση. Έχει άνετη εφαρμογή, ενώ ο ψηλός γιακάς είναι διακοσμημένος με ένα μικρό σκίσιμο. Τι άλλο μπορούμε να πούμε; Απλώς, μια άχαστη επιλογή για τις διακοπές και την καθημερινότητα.

Versace καρό αμάνικο πουλόβερ

VersaceVersace

Με το πλεκτό γιλέκο Versace θα είσαι αναμφίβολα ο πιο cool καλεσμένος στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2023, στο εγγυόμαστε. Αυτό το αμάνικο πουλόβερ διαθέτει ένα δίχρωμο καρό μοτίβο που εμπλουτίζεται με πλέξη "καλωδίων" και ολοκληρώνεται με την υπογραφή του οίκου που είναι κεντημένη στο πίσω μέρος. Το τέλειο ταίρι; Κατά τη γνώμη μας, με ένα πουκάμισο από κάτω.

Harmont & Blaine πουλόβερ από μαλλί merino

Harmont & BlaineHarmont & Blaine

Για τα φετινά Χριστούγεννα, η κομψότητα και η απλότητα είναι τα συνθήματα με το πουλόβερ Harmont & Blaine. Κατασκευασμένο από ζεστή και λεπτή σύνθεση από 100% μαλλί merino, αυτό το πουλόβερ με V-λαιμό από την Harmont & Blaine θα γίνει ένα πραγματικό staple στοιχείο της γκαρνταρόμπας σου για την περίοδο του του χειμώνα.

Paul&Shark ζακάρ μάλλινο ζιβάγκο πουλόβερ

Paul&SharkPaul&Shark

Ολοκληρώνουμε τη λίστα μας με μια πρόταση από Paul&Shark. Ένα ζιβάγκο πουλόβερ από παρθένο μαλλί που χαρακτηρίζεται από ένα μοτίβο ζακάρ που συμβαδίζει με τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χωρίς να είναι υπερβολικά φανταχτερό. Η επιλογή ενός εκλεκτού υλικού όπως το παρθένο μαλλί υπογραμμίζει στη συνέχεια τη δέσμευση της μάρκας στην ποιότητα και την άνεση, εξασφαλίζοντας έτσι απαλότητα, αντοχή και ένα διακριτικό αλλά άψογο στυλ. 

Με πληροφορίες από: Esquire IT

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.