Ο Ryan Gosling πέτυχε έναν από τους πιο τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς σε κοστούμι

Ο τολμών νικά με πράσινο και κίτρινο.

Αν έχουμε καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τα τελευταία χρόνια για τον Ryan Gosling, είναι ότι το ταλέντο του δεν εξαντλείται στην υποκριτική. Ο 37χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Έχει κατορθώσει να χτίζει looks που ανανεώνουν και εξελίσσουν τον αντρικό τρόπο ένδυσης, πραγματοποιώντας ενδυματολογικές επιλογές που εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαντάζουν αποτυχημένες. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως δημιουργούν ένα αποτέλεσμα αρμονικό και κομψό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη εμφάνισή του σε εκδήλωση στην Ουάσινγκτον με αφορμή την τελευταία του ταινία, "Πρώτος Άνθρωπος" σε σκηνοθεσία Damien Chazelle.

Ο Ryan Gosling πέτυχε έναν από τους πιο τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς σε κοστούμι

Ο Gosling επέλεξε να συνδυάσει δύο χρώματα που το "πάντρεμά" τους αποτελεί συνήθως στιλιστική παγίδα. Φόρεσε πράσινο κοστούμι με δίχρωμο κίτρινο - μπεζ, όχι πουκάμισο, αλλά πόλο μπλουζάκι με κουμπιά σε όλο το μήκος του (το γνωστό button down polo).

Πρόκειται για μία έντονη χρωματική αντίθεση που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων "χτυπά" άσχημα στο μάτι. Ωστόσο, εδώ θα συμφωνήσουμε ότι το χρωματικό "δέσιμο" είναι αρμονικό. Πώς ακριβώς επιτεύχθηκε αυτό;

Το μυστικό κρύβεται στη σωστή επιλογή απόχρωσης:

  • Το πράσινο χρώμα στο κοστούμι είναι ένα "σπασμένο" πράσινο σαν ξεθωριασμένο, που μοιάζει λίγο και με μπλε.
  • Από την άλλη, η κίτρινη διχρωμία του πόλο είναι μεν έντονη, αλλά μουντή (το κίτρινο στο γιακά και στα κουμπιά παραπέμπει περισσότερο στο μουσταρδί, παρά στο καναρινί) και η μπεζ απόχρωση στο υπόλοιπο μπλουζάκι είναι ουδέτερη, αποσυμπιέζοντας την ένταση του τολμηρού αυτού χρωματικού συνδυασμού.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.