Μακριά παλτό: 4 τάσεις για τον φετινό χειμώνα

Στιλιστική προθέρμανση για τα κρύα που έρχονται.

Υπάρχουν κομμάτια που φοριούνται χθες, σήμερα, αύριο και κομμάτια που είναι φέτος μόδα και σε ένα χρόνο από τώρα μπορεί να έχουν χάσει την αίγλη τους, μέχρι να επανέλθουν φυσικά ξανά κάποια στιγμή στο προσκήνιο. Εν προκειμένω, όσον αφορά τα μακριά αντρικά παλτό, εκείνα που ξεχωρίζουν για τον φετινό χειμώνα έχουν κάτι και από τα δύο - πατούν σε κλασικές αξίες και εμπλουτίζονται με τις εκάστοτε τάσεις της σεζόν.

Οι oversized γραμμές

Όσο πιο ευρύχωρο είναι το σακάκι, το παντελόνι, το πουκάμισο, το hoodie, τόσο το καλύτερο. Η μεγάλη τάση της φετινής σεζόν, που πήρε την σκυτάλη από την προηγούμενη, είναι οι φαρδιές γραμμές με το oversized trend να πρωταγωνιστεί στην αντρική μόδα των παλτών. 

H καμπαρντίνα

Μακριά παλτό: 4 τάσεις για τον φετινό χειμώνα

Διαχρονική και σοφιστικέ, η καμπαρντίνα θα αποτελεί πάντα της ίσως πιο κομψή επιλογή σε αντρικό πανωφόρι, καθώς διαθέτει την κατάλληλη στιβαρότητα για να αναδείξει οποιαδήποτε εμφάνιση. Προτίμησε να αγοράσεις μία σε μπεζ απόχρωση αν είσαι μελαχρινός ή σε σκούρο μπλε αν είσαι ανοιχτόχρωμος.

Το μπεζ είναι το νέο καμηλό

ΚΑΜΗΛΟ ΜΑΛΛΙΝΟ ΠΑΛΤΟ

Οι δύο πιο δημοφιλείς χρωματικές επιλογές σε μάλλινο παλτό είναι αναμφίβολα το μαύρο και το καμηλό. Ωστόσο, το δεύτερο έρχονται φέτος να αντικαταστήσουν οι μπεζ αποχρώσεις, από την εκρού μέχρι εκείνη της άμμου, όπως αυτή που απεικονίζεται στη φωτογραφία. 

Το πράσινο είναι το νέο μαύρο

ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΛΛΙΝΟ ΠΑΛΤΟ

Επένδυσε σε ένα σκούρο πράσινο χρώμα, όπως είναι το κυπαρισσί, που ταιριάζουν καλύτερα στο σχέδιο των μακριών παλτών αν αντιθέσει με τις χακί και λαδί αποχρώσεις που προτιμώνται σε κοντά πανωφόρια τύπου bomber και flight jacket, αλλά και σε φουσκωτά μπουφάν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.