Χειμωνιάτικα style tips από το The Irishman

3 κατεξοχήν κλασικά κομμάτια της εποχής πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Martin Scorsese.

Το τέλος του έτους μας επιφύλασσε το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς: την πρεμιέρα του νέου γκανγκστερικού έπους του Martin Scorsese, The Irishman (Ο Ιρλανδός) με τους Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci να πρωταγωνιστούν μεταξύ πολλών. Η ταινία που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και περιστρέφεται γύρω από τις αναμνήσεις του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Frank Sheeran, στο οργανωμένο έγκλημα διατρέχει τρεις δεκαετίες: τα 50s, 60s και 70s. Η ατμόσφαιρα εκείνων των εποχών αποτυπώνεται στη μεγάλη οθόνη και μέσα από τις στιλιστικές επιλογές των πρωταγωνιστών, που μας υπενθύμισαν την κλασική αξία τριών, βασικών κομματιών της χειμωνιάτικης αντρικής γκαρνταρόμπας

Το φανελένιο πουκάμισο

Χειμωνιάτικα style tips από το The Irishman

Το χοντρό, μάλλινο ή βαμβακερό, καρό πουκάμισο που ταυτίστηκε με τη στολή εργασίας του ξυλοκόπου και γενικότερα με το workwear look είναι ιδανικό για το χτίσιμο ενός ντυσίματος σε στρώσεις (layering). Φόρεσέ το πάνω από ένα μονόχρωμο λευκό t-shirt και κάτω από ένα δερμάτινο τζάκετ, όπως ο De Niro.

ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΣΤΥΛ

Η καμπαρντίνα

ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΣΤΥΛ

Το ότι ο κινηματογράφος λατρεύει την καμπαρντίνα είναι γνωστό - ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Humphrey Bogart στην "Καζαμπλάνκα". Πρόκειται εξάλλου για ένα από τα πιο σοφιστικέ και στιβαρά πανωφόρια που συναγωνίζεται επάξια το μαύρο μάλλινο μακρύ παλτό. 

ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΣΤΥΛ

Το shearling jacket

ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΣΤΥΛ

Ο Pacino γνωρίζει ότι η προβιά θα σε κρατήσει ζεστό όταν έξω το κρύο είναι τσουχτερό. Επένδυσε σε ένα μίνιμαλ σχέδιο, που να μπορεί να συνδυαστεί κομψά τόσο με πουκάμισο και γραβάτα, όσο και με t-shirt και τζην παντελόνι.

ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΣΤΥΛ

Το The Irishman θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix στις 27 Νοεμβρίου και νωρίτερα στις 21 του μήνα θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.