Ο Regé-Jean Page είναι το νέο role model μας

Ο περιζήτητος Βρετανός ηθοποιός με το σέξι, έξυπνο και γοητευτικό βλέμμα είναι το πρόσωπο του Armani Code Parfum, που αναθεωρεί τους κανόνες του ανδρισμού.

Λίγους μήνες αφού πρωταγωνίστησε στο κατασκοπευτικό θρίλερ The Gray Man και λίγους μήνες πριν τον απολαύσουμε στην επική ταινία επιστημονικής φαντασίας Dangeons & Dragons: Honor Αmong Τhieves (η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου του 2023), o Regé-Jean Page έχει αποδείξει ότι αποτελεί πολλά παραπάνω από απλώς έναν ηθοποιό που έγινε superstar μετά την προβολή του Bridgerton στο Netflix.

Είναι ένας άντρας με ανοιχτές κεραίες προς κάθε κατεύθυνση, θέλει κάθε μέρα που περνά να ανακαλύπτει κάτι καινούργιο και οι πράξεις του να υπηρετούν κάποιον σκοπό. Θα λέγαμε ότι ενσαρκώνει τον σύγχρονο άντρα, τον ζητούμενο σε μία εποχή όπου τα πρότυπα περί αρρενωπότητας ορίζονται εκ νέου. Αυτό φαίνεται και από όσα είπε στη master interview που δόθηκε στον Τύπο, με αφορμή το λανσάρισμα του Armani Code Parfum, του νέου αρώματος της οικογένειας Armani Code.

Ο Regé-Jean Page είναι το νέο role model μας

Ως ambassador της εταιρείας, δήλωσε: "Οι κανόνες περί αρρενωπότητας, όπως όλοι οι άλλοι κανόνες, αποτελούν αντικείμενο συνεχούς αναθεώρησης". Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι "το μόνο λάθος που μπορείς να κάνεις, είναι το να νομίζεις ότι οι κανόνες της αρρενωπότητας ήταν πάντα στατικοί ή γραμμένοι σε κάποια πλάκα". Γι’ αυτό και τον ενδιαφέρει το πώς απεικονίζονται οι άντρες στο Χόλιγουντ και γενικότερα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, για την οποία πιστεύει ότι πρέπει να γίνει πιο συμπεριληπτική: "Όσο πιο πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν και απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους σε κάθε βιομηχανία, τόσο πιο δυνατό και καλό είναι αυτό για τους ανθρώπους, μέσα κι έξω από αυτή".

"Το άρωμα που φοράς λειτουργεί σαν soundtrack στην ταινία της κάθε μέρας σου. Είναι αόρατο κι όμως πάντα παρόν, αφήνει μια διακριτική εντύπωση για σένα σε όλους όσους συναντάς".

REGE-JEAN PAGE

Το soundtrack της καθημερινότητάς του

Τη σχέση του με το άρωμα που φοράει την περιγράφει με έναν κινηματογραφικό όρο: Πιστεύει ότι λειτουργεί σαν το soundtrack της κάθε μέρας του, αλλά και ότι αφήνει σε όσους ο ίδιος συναντάει μια διακριτική εντύπωση για το ποιόν του. "Όσο πιο διευρυμένες είναι οι εκφράσεις του ανδρισμού που αγκαλιάζουν τα αρώματα που φοράμε, τόσο θα επεκτείνεται το φάσμα της αρρενωπότητας που αγκαλιάζουμε συναισθηματικά", θα πει πριν αναφέρει ότι λατρεύει που το Armani Code Parfum τού προκαλεί ένα αίσθημα ισορροπίας και αυτοπεποίθησης.

REGE-JEAN PAGE

Η αρωματική του καρδιά τού είναι απόλυτα οικεία, καθώς ακτινοβολεί την ξυλώδη αρρενωπότητα του Armani Code που λανσαρίστηκε πριν από δεκαοκτώ χρόνια. Στη νέα εκδοχή του αρώματος, όμως, έχει προστεθεί ένας συνδυασμός από νότες ίριδας που εμπλουτίζουν τον χαρακτήρα του, τον κάνουν πιο φλοράλ, του προσδίδουν μια μοντέρνα αίσθηση φινέτσας και φρεσκάδας.

Σημαντικό για τον Page είναι και το ότι το Armani Code Parfum παράγεται με βιώσιμους τρόπους. Πιο συγκεκριμένα, τα εκλεπτυσμένα συστατικά των βασικών του νοτών είναι ιχνηλάσιμης προέλευσης και προμήθειας: Το vert de bergamote και η καρδιά του περγαμόντου προέρχονται από την Καλαβρία, η καρδιά του φασκόμηλου από την Προβηγκία, η ρητίνη της ίριδας από το Μαρόκο, η καρδιά του κεδρόξυλου από τη Βιρτζίνια και οι κόκκοι τόνκα από τη Βραζιλία.

ARMANI CODE

Επιπλέον, το μαύρο γυάλινο φλασκί του, στρογγυλεμένο και τετράγωνο, δεν είναι μόνο πανέμορφο ως αντικείμενο αλλά και refillable.

ARMANI CODE

Χάρη στο πρακτικό σύστημα επαναπλήρωσής του, το ξαναγεμίζεις με σπρέι των 75ml χωρίς να χάσεις ούτε μία σταγόνα αρώματος. Η βιωσιμότητα, άλλωστε, όπως συμφωνεί ο Page, είναι ο μόνος δρόμος μέσα από τον οποίο μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.