8 αντρικά κουρέματα για τη νέα χρονιά

Οι τάσεις που θα ορίσουν το αντρικό hairstyle μέσα στο 2020.

Το τέλος κάθε χρονιάς και η αρχή της επόμενης είθισται να είναι οι πιο δημοφιλείς χρονικές στιγμές για στιλιστική ανανέωση. Δεδομένου αυτού συγκεντρώσαμε ό,τι νέο έρχεται και ό,τι παλιό επανέρχεται στη μόδα και αφορά το αντρικό hairlook, από τα κουρέματα μέχρι το styling με την φυσικότητα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Το έντονο φιλάρισμα

8 αντρικά κουρέματα για τη νέα χρονιά

Δεδομένου ότι η ίσως μεγαλύτερη τάση στο αντρικό hairstyle της νέας χρονιάς είναι η κίνηση στα μαλλιά, δηλαδή κουρέματα και χτενίσματα που δεν είναι στιλιζαρισμένα, αλλά επιμελώς ατημέλητα, το φιλάρισμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις το φυσικό αυτό αποτέλεσμα. Το δοκιμάζεις είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά.

 

Το buzz cut

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2020

Γνωστό ως κούρεμα με την ψιλή, το buzz cut είναι κλασική αξία, που κυκλοφορεί σήμερα σε διάφορες παραλλαγές, όπως αυτή της φωτογραφίας που παραπέμπει στο Caesar Cut με τις κοντές αφέλειες.

 

 

 

 

Οι αφέλειες/φράντζες

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2020Ένα κοντό κούρεμα με αφέλεια ή φράντζα μπορεί να είναι τάση για τη νέα χρονιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα την ακολουθήσεις με κλειστά μάτια. Κι αυτό γιατί δεν ταιριάζει σε όλους. Απόφυγέ το αν έχεις στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα προσώπου. 

 

 

 

Ο όγκος στην κορυφή

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΠΕΚΑΜ

Τα fade κουρέματα με τα έντονα τριμαρισμένα μαλλιά στα πλαϊνά και τον όγκο, την πυκνότητα και το μήκος σε εκείνα της κορυφής θα συνεχίσουν και το 2020 να βρίσκονται στο προσκήνιο.   

 

 

 

 

 

Το επιμελώς ατημέλητο hairlook

ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝΑυτό ακριβώς που θυμίζει το στυλ των σέρφερ, αλλά και του εικονιζόμενου, του Robert Pattinson. Μπορεί να φαίνεται εύκολο στο styling, αλλά ένα φυσικό look που δεν χάνει την κίνησή του χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά στο φορμάρισμα. Δύο είναι τα βασικά "όπλα" για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα διαρκείας: το πιστολάκι και το σπρέι θαλασσινού αλατιού. 

 

 

Το μακρύ mop top

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2020

Το κούρεμα "σφουγγαρίστρα" που έκαναν μόδα οι Beatles στα 60s -τα μαλλιά είναι πυκνά και η αφέλεια αγκαλιάζει το κεφάλι σαν κασκέτο καλύπτοντας όχι μόνο το μέτωπο, αλλά και τα αυτιά και τον αυχένα- έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στο αντρικό hairstyle και το 2020 θα φορεθεί στη μακριά, καρέ εκδοχή του. 

 

 

Το κοντό με τη χωρίστρα στο πλάι

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2020

Ουσιαστικά πρόκειται για μία μίξη του στρογγυλεμένου κλασικού κοντού κουρέματος με το slicked back κοντό με τη χωρίστρα στο πλάι. Απλή, κομψή και διαχρονική επιλογή.

 

 

 

 

Το καρέ του Kurt Cobain

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ 2020

Με μία μικρή παραλλαγή που κάνει όμως τη μεγάλη διαφορά στο ίσιο, μακρύ καρέ: η χωρίστρα δεν είναι στη μέση, αλλά στο πλάι. 

 

 

 

 


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.