Το νέο Bell & Ross είναι η επιτομή του all-around μοντέλου

Κύρος, αξιοπιστία και άψογο design.

Αν το ρολόι σου έχει στρατιωτική καταγωγή, έχεις βάσιμες πιθανότητες να βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Ακρίβεια, ετοιμότητα, αντοχή είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία με τα οποία (συνήθως) σχετίζονται οι επαγγελματικοί στρατοί του πλανήτη. Μάλιστα, όσον αφορά τη Bell & Ross, αυτός ακριβώς ήταν και ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στον σύγχρονο κανόνα της ωρολογοποιία πριν από περίπου τρεις δεκαετίες.

Πιο συγκεκριμένα, το γαλλικό brand ξεκίνησε το 1992 τη διαδρομή του, χρειάστηκε όμως τέσσερα χρόνια για να βρει τον πραγματικό του δρόμο. Αυτό συνέβη όταν το 1996 δημιούργησε ένα μοντέλο ειδικά για τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Έτσι, σήμερα, 24 χρόνια μετά επανέρχεται στις ρίζες της, στις επιλογές εκείνες δηλαδή που της έχουν δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και ένα ιδιαίτερο στίγμα, με το νέο BR 05. 

Το νέο Bell & Ross είναι η επιτομή του all-around μοντέλουΠρόκειται για ένα ρολόι που καλύπτει όποια ανάγκη μπορείς να φανταστείς - ή με πιο απλά λόγια, αν έπαιζε μπάσκετ, τότε σίγουρα θα κέρδιζε τον τίτλου του πιο all around παίκτη της χρονιάς. Το πραγματικά απέριττο καντράν προσδίδει κύρος και ταιριάζει σε οποιοδήποτε επίσημο δείπνο ενώ το μπρασελέ  με τις χρυσές και ροζ λεπτομέρειες είναι αρκετά διακριτικό έτσι ώστε οποιοδήποτε άλλο accesory (όπως για παράδειγμα ένα δαχτυλίδι ή μία βέρα) να ταιριάζει εύκολα μαζί του. Κυρίως, όμως, αυτό που πετυχαίνει το design του BR 05 είναι να είναι ταυτόχρονα σύγχρονο και κλασικό ενώ παράλληλα φέρνει μαζί του μία αίσθηση υπεροχής χωρίς όμως να αποτελεί μία τετριμμένη και αναμενόμενη επιλογή.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, ο αυτόματος μηχανισμός BR-CAL.321 αποτελεί άλλη μία σφραγίδα ποιότητας, καθώς είναι ικανός να μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε τεράστια αυτονομία. Όσο για την τιμή του BR 05; Η αλήθεια είναι ότι τα 9.700 ευρώ που κοστίζει το κάνουν απαγορευτικό για μεγάλη μερίδα του κοινού, την ίδια στιγμή όμως, όποιος επενδύσει σε αυτό θα έχει μία εξαιρετική λύση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση: Στα επίσημα events, στα business meetings, στους γάμους, στις διακοπές, στο γραφείο, πρακτικά παντού με άλλα λόγια.

Από: Esquire UK


φωτογραφία © Bell & Ross

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.