TAG Heuer x Super Mario: Ένα smartwatch φτιαγμένο για gamers

Το limited edition TAG Heuer Connected Super Mario αποθεώνει το πιο αναγνωρίσιμο pop culture icon της Nintendo.

Για να γιορτάσει το ξεκίνημα της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τη Nintendo, η TAG Heuer δημιούργησε ένα limited edition smartwatch με τον πιο διάσημο και active χαρακτήρα του Βασιλείου των Μανιταριών, τον Super Mario. Το έξυπνο ρολόι που προέκυψε από την ένωση των δυνάμεων των δύο κολοσσών ξεχωρίζει με το τολμηρό του στυλ και ανοίγει νέους δημιουργικούς δρόμους στις avant-garde συλλογές του ελβετικού οίκου υψηλής ωρολογοποιίας.

Στην ουσία, έχουμε να κάνουμε με ένα πολυτελές smartwatch που συνδυάζει τις αθλητικές λειτουργίες με την τεχνολογία και την κομψότητα, ενώ σε παρακινεί να γίνεις πιο active με έναν διασκεδαστικό τρόπο, καθώς αισθάνεσαι την ευχαρίστηση του να επιτυγχάνεις συγκεκριμένους στόχους μέσα στη μέρα σου.

Super Mario: Ένας pop star από πίξελ, ετών 36

Ο Super Mario αποτελεί ένα από τα pop culture icons με τη μεγαλύτερη διείσδυση σε παγκόσμιο επίπεδο. Μαζί του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές gamers, ενώ από το 1985 που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ιαπωνία, με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπελάκι και την μπλε φόρμα εργασίας, έχουν πουληθεί περισσότερα από 370 εκατομμύρια παιχνίδια με εκείνον ήρωα.

Αθλήσου με τον Super Mario και κέρδισε ανταμοιβές

Το διαδραστικό watchface με τον Super Mario που είναι προεγκατεστημένο στο TAG Heuer Connected Super Mario Limited Edition δίνει ζωή στον εικονικό χαρακτήρα των video games της καρδιάς μας και ενθαρρύνει τους χρήστες του smartwatch να συνεργαστούν μαζί του για να γίνουν περισσότερο active με έναν διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο.

TAG Heuer x Super Mario: Ένα smartwatch φτιαγμένο για gamers

Ο ίδιος είναι συνεχώς στην κίνηση τρέχοντας, πηδώντας, παίζοντας γκολφ ή τένις και όσο ο χρήστης γίνεται πιο δραστήριος τόσο πιο πολύ ζωντανεύουν τα animations του watchface, αλλάζοντας ανάλογα με την πρόοδο του ιδιοκτήτη του έξυπνου ρολογιού και πάντα σύμφωνα με το σύστημα επιβράβευσης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Ο Super Mario σε καλωσορίζει κάθε πρωί και καθώς η μέρα προχωράει και εσύ εκπληρώνεις τους στόχους π.χ. ως προς βήματά σου, "ξεκλειδώνονται" ανταμοιβές στο 25%, 50%, 75% και 100% του ημερήσιου στόχου σου.

> Διάβασε ακόμα: Τα σχεδόν διαστημικά νέα Swatch

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartwatch

Η ατσάλινη κάσα του, διαμέτρου 45 χιλιοστών, φιλοξενεί λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα παραπέμποντας στο καπελάκι του Super Mario και συνδυάζεται με δύο διαφορετικού είδους λουράκια, ένα κομψό δερμάτινο σε μαύρο χρώμα με μία κόκκινη λεπτομέρεια στο κλείσιμο και ένα αθλητικό από περφορέ λάστιχο.

Το αρχίγραμμα M του Super Mario είναι χαραγμένο στο κούμπωμα και τη στεφάνη του ρολογιού, ενώ η μπαταρία του μπορεί να λειτουργεί επί 20 συνεχόμενες ώρες με 1 ώρα αθλητικής δραστηριότητας ή επί 6 ώρες συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας με χρήση GPS, καταμέτρηση καρδιακών παλμών και αναπαραγωγή μουσικής.

> Διάβασε ακόμα: Το προσιτό ρολόι της Casio που όλοι λατρεύουν αυτή την εποχή

Κατέβασε ένα διαδραστικό watchface με τον Super Mario στο δικό σου CW Core

Όπως μάλλον υποπτεύεσαι, το ρολόι που κυκλοφόρησε στις 15 Ιουλίου σε 2.000 μόνο κομμάτια, διαθέσιμο μέσα από επιλεγμένες μπουτίκ του οίκου TAG Heuer και στο www.tagheuer.com, είναι ήδη sold-out, αλλά όλοι οι χρήστες των smartwatches της συλλογής CW Core μπορούν να κατεβάσουν ένα αποκλειστικό SuperMario watchface απευθείας στο δικό τους έξυπνο ρολόι.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.