Η αναβίωση του εμβληματικού Night Diver της TAG Heuer

Η TAG Heuer προσθέτει καινούργια μέλη στην οικογένεια των πολυτελών καταδυτικών ρολογιών Aquaracer Professional 300.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 09 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά το λανσάρισμα της συλλογής Aquaracer Professional 300 κατά τη διάρκεια της έκθεσης Watches and Wonders στη Γενεύη, τον περασμένο Απρίλιο, η TAG Heuer ανακοίνωσε τρεις νέες προσθήκες στην οικογένεια αυτή, συμπεριλαμβανομένης της ενσάρκωσης ενός εμβληματικού ρολογιού το Aquaracer Professional 300 Night Diver.

Night Diver, η επιστροφή

Οι λάτρεις της TAG Heuer θα αναγνωρίσουν το όνομα Night Diver, που πρωτοπαρουσιάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, αγαπήθηκε από τους δραστήριους και με αίσθηση του στυλ φίλους των ρολογιών, που εξερευνούσαν τη φύση ξεπερνώντας τα όριά τους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ ρολόγια της εποχής του.

Η αναβίωση του εμβληματικού Night Diver της TAG Heuer

Η σημερινή συλλογή Aquaracer Professional 300 συνεχίζει αυτή την ιστορία Οι ομάδες σχεδιασμού, μηχανισμών και παράδοσης της TAG Heuer συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν μια πιστή συνέχεια του πολυαγαπημένου ρολογιού, διατηρώντας και βελτιώνοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως τη διάσημη, 12πλευρη στεφάνη και τις οριζόντιες εγχαράξεις στο καντράν, για να δημιουργήσουν ένα εκλεπτυσμένο μοντέρνο ρολόι που θα γίνε και ταυτόχρονα κλασικό ρολόι.

ΡΟΛΟΪ TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300 NIGHT DIVER 4
ΡΟΛΟΪ TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300 NIGHT DIVER 5
ΡΟΛΟΪ TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300 NIGHT DIVER 1

Τρία νέα μοντέλα προστίθενται στη συλλογή Aquaracer Professional 300, έρχονται με κάσα από ατσάλι, διαμέτρου 43 χιλιοστών, λουρί από καουτσούκ, ενώ είναι εξοπλισμένα με την πρωτοποριακή, πτυσσόμενη πόρπη για άμεση ρύθμιση του μεγέθους του μπρασελέ.

> Διάβασε ακόμη: Η μεγάλη επιστροφή του Tag Heuer Monaco

Το μοντέλο που ξεχωρίζει είναι το Night Diver, με μαύρη επίστρωση DLC, ένα φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πιο ακραίες συνθήκες. Τα στοιχεία στη στεφάνη είναι κατασκευασμένα από μαύρο κεραμικό υψηλής ανθεκτικότητας.

Αποδοτικό σε κάθε συνθήκη

Το σήμα κατατεθέν του Night Diver είναι το φωσφορίζον καντράν του, επικαλυμμένο με πράσινο Super- LumiNova® ώστε να φωτίζει εντυπωσιακά στο σκοτάδι. Για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ευκρίνειας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες το ρολόι έχει μπλε φωσφορίζοντες δείκτες λεπτών και δευτερολέπτων, ώστε να κάνουν αντίθεση με το πράσινο του καντράν.

> Διάβασε ακόμη: TAG Heuer x Super Mario: Ένα smartwatch φτιαγμένο για gamers

Ο δείκτης της ώρας και οι οκτάγωνες ενδείξεις στο 12, 3, 6 και 9 είναι φωσφορίζουσες σε πράσινο χρώμα. Μπλε και φωσφορίζον είναι και το τρίγωνο πάνω στη στεφάνη, που είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα στην ανάγνωση της ώρας για τους δύτες.

ΡΟΛΟΪ TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 300 NIGHT DIVER 3

Οι λεπτομέρειες δε σταματούν εκεί. Όπως όλη η σειρά Aquaeracer, έτσι και τα τρία καινούργια διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορώνα, στεγανότητα στα 300μ. βάθος φωσφορίζοντα στοιχεία, κρύσταλλο που χαράσσεται εξαιρετικά δύσκολα και διπλό κούμπωμα ασφαλείας. Οι λεπτομέρειες δεν σταματούν εκεί. Όπως όλη η σειρά Aquaeracer, έτσι και τα τρία καινούργια μοντέλα, διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορώνα, στεγανότητα στα 300μ. βάθος, φωσφορίζοντα στοιχεία, κρύσταλλο που χαράσσεται εξαιρετικά δύσκολα και διπλό κούμπωμα ασφαλείας.

Στα νέα Aquaracer Professional 300 το λουρί από καουτσούκ θα μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος του καρπού, σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα, ως μέρος της διαδικασίας fitting του ρολογιού ώστε να φορεθεί είτε πάνω από στολή δύτη, είτε σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα