Ένα Hamilton βγαλμένο από το The Matrix

Σε περιορισμένη έκδοση 1.999 κομματιών, το Hamilton PSR MTX φέρνει ένα φουτουριστικό Σύμπαν στον καρπό σου.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 16 Δεκεμβρίου 2021

Το 1970, η Hamilton παρουσίασε το πρώτο ψηφιακό ρολόι στον κόσμο, μπροστά σε ένα δύσπιστο ακροατήριο. Περισσότερα από 50 χρόνια μετά, γιορτάζει την πίστη στο απίστευτο, με το Hamilton PSR MTX. Εμπνευσμένο από το ψηφιακό σύμπαν συνώνυμο με την αμφισβήτηση στο status quo, το, περιορισμένη κυκλοφορίας, ρολόι είναι έτοιμο να σε οδηγήσει στο αύριο.

Η ιστορία συνεχίζεται

Το 1999, το The Matrix ζητούσε από τους θεατές να αφήσουν ελεύθερο το μυαλό τους – ο καθένας στο σύμπαν του μπορούσε να επιλέξει ένα ασφαλές αλλά ψεύτικο μέλλον ή να μπει σε μια επικίνδυνη πραγματικότητα και να αγωνιστεί για την ελευθερία. Η ιστορία συνεχίζεται στο The Matrix Resurrections, σκηνοθετημένο από τη Λάνα Γουατσόφσκι, με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος να επαναλαμβάνουν τους εμβληματικούς τους ρόλους ως Νίο και Τρίνιτι.

Όπως ακριβώς το πρωτοποριακό αυτό κινηματογραφικό franchise άλλαξε τους κανόνες του κινηματογράφου επιστημονικής φαντασίας, έτσι και το αυθεντικό Hamilton Pulsar –αναγεννημένο το 2020 ως το PSR– στέκεται σαν σύμβολο του φουτουρισμού  στον ολοένα και πιο ψηφιακό κόσμο του 21ου αιώνα.

Ένα Hamilton βγαλμένο από το The Matrix

Ως μία αναφορά στην καινοτομία τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην ωρολογοποιία, εφαρμόστηκε το τεχνολογικό look του σύμπαντος του Matrix στο παρόμοια ρετρο-φουτουριστικό design ενός άλλου εμβληματικού ψηφιακού αντικειμένου.

Η ιστορία συνεχίζεται

Σε περιορισμένη έκδοση 1.999 κομματιών, προς τιμή της πρεμιέρας του πρώτου φιλμ, το στιλπνό, κατάμαυρο ρολόι γιορτάζει την επιστροφή του Matrix με πράσινα LCD νούμερα και το άμεσα αναγνωρίσιμο σχέδιο της ψηφιακής βροχής που είναι χαραγμένο στο καπάκι της κάσας καθώς και στην ειδική συσκευασία του ρολογιού. 

ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟΪ Hamilton PSR MTX 3
ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟΪ Hamilton PSR MTX 1
ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟΪ Hamilton PSR MTX 2

Στην καρδιά του κινηματογράφου για σχεδόν έναν αιώνα, τα ρολόγια της Hamilton είναι η αγαπημένη επιλογή των κινηματογραφιστών, με εμφανίσεις σε περισσότερες από 500 ταινίες από την εποχή του πρώτου μας πρωταγωνιστικού ρόλου στην κλασική ταινία του 1932, Shanghai Express.

Τα τελευταία χρόνια, τα καινοτόμα σχέδια του brand, έχουν δώσει μια ιδιαίτερη παρουσία προϊόντων σε υπερπαραγωγές επιστημονικής φαντασίας, μεταξύ των οποίων το Tenet, το Interstellar και άλλα.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟΪ Hamilton PSR MTX 4

Με έναν μοναδικό συνδυασμό κλασικής cult γοητείας και τεχνολογικού ρετρό στιλ, το PSR MTX φέρνει την κληρονομιά της ηρωικής επανάστασης του φιλμ, κατευθείαν στον καρπό του χεριού σου. Ένα εμβληματικό ρολόι που ξαναζεί για το μέλλον. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.