Είδαμε το Omega Speedmaster ’57 στον καρπό του George Clooney και του Hyun Bin

Ο George Clooney και ο Hyun Bin έχουν αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση της νέας συλλογής Omega Speedmaster ’57.

Γράφει: Esquire Editors 16 Σεπτεμβρίου 2022

Κολακεύοντας τον διάσημο χρονογράφο, ο George Clooney προσθέτει μοναδικά με το δικό του κλασσικό στιλ και την εμβληματική παρουσία στην καμπάνια, υπογραμμίζοντας για ακόμα μία φορά τη διαχρονική του σύνδεση με την Omega. Από την άλλη πλευρά, ο Hyun Bin είναι ένας ανερχόμενος αστέρας, με χαλαρό και σύγχρονο στυλ, που εκπροσωπεί την επιτομή της διαρκούς εξέλιξης του Speedmaster.

Είδαμε το Omega Speedmaster ’57 στον καρπό του George Clooney και του Hyun BinOmega

Ένα ρολόι με μεγάλη ιστορία

Όπως προκύπτει κι από το όνομά του, το Speedmaster ’57 συμβολίζει τον αρχικό σχεδιασμό του Speedmaster, που κυκλοφόρησε το 1957 και προοριζόταν για οδηγούς αγώνων και μηχανικούς πίστας. Σαν φόρο τιμής, η σημερινή συλλογή Speedmaster ’57 των οκτώ νέων ρολογιών, έρχεται με μικρότερο πάχος κάσας, επιλογές χρωμάτων για το καντράν, ένα vintage μπρασελέ και τον εξαιρετικό μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer 9906, φτάνοντας στο απόγειο της ακρίβειας, της αντίστασης σε μαγνητικά πεδία και της απόδοσης.

Ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και CEO της Omega, λέει: "Το Speedmaster ’57 είναι γνωστό για την ποιότητα και τη διαχρονική του γοητεία. Ο George Clooney και ο Hyun Bin είναι οι ιδανικές ηγετικές φιγούρες που θα προβάλλουν αυτές ακριβώς τις αξίες και θα αποδείξουν ακριβώς τον τρόπο που αυτά τα ρολόγια ταιριάζουν με το ακαταμάχητο σύγχρονο στιλ”.

WATCHOmega

Ο George Clooney είναι φίλος της Omega για πολλά χρόνια και κατά κάποιον τρόπο τόσο εκείνος όσο και το Speedmaster μοιράζονται την ίδια ιστορία. Και οι δύο ξεκίνησαν την πορεία τους στη διάρκεια της αισιόδοξης περιόδου της ανακάλυψης του Διαστήματος και έγιναν διάσημοι για τη διαχρονικότητα και τις αξίες τους.

Τα ρολόγια που φόρεσαν οι δύο ηθοποιοί

Για τους σκοπούς αυτής της φωτογράφισης για τη νέα καμπάνια, ο George φοράει το μοντέλο από ατσάλι με το PVD μπλε καντράν (ref: 332.10.41.51.03.001). Στα νέα του φωτογραφικά πορτρέτα, ο ηθοποιός φορά το ρολόι όσο οδηγεί ένα vintage αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο.

> Διάβασε ακόμα: Omega Seamaster Planet Ocean, το απόλυτο ρολόι για ιστιοπλοΐα

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Hyun Bin, έγινε πρόσφατα μέλος της οικογένειας της Omega. Εκπέμποντας τη χαρακτηριστική του αυτοπεποίθηση και το στυλ άνεσης που διαθέτει, φωτογραφήθηκε με ένα κλασσικό αυτοκίνητο στην Κορέα, φορώντας αυτή τη φορά το μοντέλο των 40.5 mm, που είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μαύρο καντράν (ref: 332.12.41.51.01.001).

> Διάβασε ακόμα: Το σπάνιο Omega Speedmaster του Jeff Bezos που ταξίδεψε στο διάστημα

Συμπίπτοντας με την 65η επέτειο της σειράς Speedmaster, η νέα ολοκληρωμένη συλλογή Speedmaster ’57 περιλαμβάνει 8 νέα ρολόγια. Μαζί με τα μοντέλα που διαθέτουν μπλε και μαύρο καντράν, υπάρχουν και επιλογές με πράσινο και burgundy καντράν. Αντιπροσωπευτικές λεπτομέρειες από το 1957 περιλαμβάνουν τη ματ μεταλλική στεφάνη με το στοιχείο της "Dot Over Ninety” όπως και τους διάσημους δείκτες Broad Arrow.


Περισσότερες πληροφορίες: www.omegawatches.com

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.