Το νέο βιβλίο της DIESEL με τη Rizzoli

Το 5D: DEVIATION DENIM DIESEL DEVITION DEVIATION DENIM είναι το βιβλίο – αναδρομή στην ιστορία της DIESEL.

Ο τόμος των 248 σελίδων ξεκινά με την ιστορία του ιδρυτή της Diesel Renzo Rosso για την ανάπτυξη του brand, από το ράψιμο του πρώτου τζιν σε ηλικία 15 ετών στη μηχανή Singer της μητέρας του, μέχρι τη δημιουργία της DIESEL το 1978 και φτάνει στο σήμερα. Ένα πράγμα έχει παραμείνει συνεπές και απαραβίαστo: Η DIESEL είναι προοδευτική, τολμηρή και τροφοδοτείται από ένα αδιάλλακτο πνεύμα στον σχεδιασμό των προϊόντων της, στο μάρκετινγκ, στην επικοινωνία.

Το νέο βιβλίο της DIESEL με τη Rizzoli
O ιδρυτής της Diesel, Renzo Rosso.

"Το 1978 δημιουργήθηκε η DIESEL. Ήταν η στιγμή της εναλλακτικής ενέργειας", λέει ο Renzo Rosso. "Έχουμε συνεχίσει με αυτή την ενέργεια και αυτή την προοδευτικότητα μέχρι σήμερα. Η DIESEL ήταν και πάντα θα είναι ένα attitude".

Το βιβλίο εκδίδεται από τη fashion editor Susie Lau και εξετάζει την ιστορία της DIESEL από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι σήμερα, με αναφορά ακόμα και σε πιο πρόσφατες ενέργειες, όπως το DIESEL RED TAG project, που έχει να κάνει με τις συνεχείς συνεργασίες με νέους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο.

5D BOOK COVER

Αυτός ο νέος τόμος περιλαμβάνει τις σημαντικές στιγμές του denim μέσα στην ιστορία της DIESEL, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων φωτογραφιών από το αρχείο της DIESEL στη Breganze της Ιταλίας, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 175.000 ρούχα. Oι ερευνητικές ομάδες της DIESEL βρήκαν μοναδικά και σπάνια κομμάτια σε αγορές, καταστήματα λιανικής πώλησης και distributors σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, ιστορίες από τους υπαλλήλους της εταιρείας καλύπτουν ένα κεφάλαιο, επιστολές από φίλους του brand, εικόνες από διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες, ήταν πάντα πρωτοπόρες και "τάραζαν τα νερά".

Από τις καινοτόμες μεθόδους παραγωγής έως το πρωτοποριακό μάρκετινγκ, το 5D: DIESEL DREAM DISRUPTION DEVIATION DENIM ρίχνει μια ασυμβίβαστη ματιά στην προσέγγιση της DIESEL, γιορτάζοντας την ιδιομορφία και την αντοχή της. Η αισθητική του βιβλίου είναι τολμηρή και δυναμική και καταγράφει την ιστορία όχι μόνο ενός δυναμικού brand, αλλά ενός denim κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.