Ο Άγγελος Πεντάρης στο rooftop του The Foundry Suites Athens

O γνωστός ντράμερ υπόσχεται μία Drum Up the Volume βραδιά στην καρδιά της πόλης.

Γράφει: Esquire Editors 22 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα φανταζόσουν την τέλεια Δευτέρα; Αν το άφηνες πάνω μου πάντως θα διάλεγα καλή παρέα, μουσική, δροσερά κοκτέιλ και φανταστική θέα και η επόμενη Δευτέρα θα τα έχει όλα αυτά και ακόμη παραπάνω. Στις 26 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της πιο easygoing και απροσποίητης αθηναϊκής διασκέδασης χτυπά στον δυναμικό και ενθουσιώδη ρυθμό των ντραμς. Στον πιο εκρηκτικό συνδυασμό της χρονιάς, ο ντράμερ Άγγελος Πεντάρης δίνει το τέμπο, και το rooftop garden του The Foundry Suites Athens χορεύει με backdrop τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη και το λόφο του Φιλοπάππου.

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά που θα ξεσηκώσει με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τα ξέφρενα 90s μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα που μαζί με τον Άγγελο Πεντάρη, επιμελείται ο DJ  Πέτρος Ανδρούτσος  θα εμπλουτίσουν οι επιλογές του κοινού, διαμορφώνοντας την ενέργεια και διάθεση της συναυλίας και δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή taylormade εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για τους επισκέπτες της πιο αγαπημένης ταράτσας της πόλης.

Ο Άγγελος Πεντάρης στο rooftop του The Foundry Suites Athens

Οι διάσημες πίτσες του chef Δημήτρη Πελέκη και τα -κυριολεκτικά- θεϊκά cocktails της Αναστασίας Τριανταφυλλίδη θα φροντίσουν ώστε η γεύση αυτής της πραγματικά απολαυστικής βραδιάς να μας μείνει ακόμα περισσότερο στο στόμα!  

The Foundry Suites Athens

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Πεντάρη

Ντράμερ, motivational speaker και λάτρης του αθλητισμού, ο 26χρονος Άγγελος Πεντάρης αφοσιώνεται από νεαρή ηλικία στην αγάπη του για τη μουσική. Στα 17, φεύγει για την Αμερική, όπου γίνεται ένας από τους τρεις φοιτητές του έτους του που αποφοιτούν από το Los Angeles College of Music, με Bachelor's of Music και έμφαση στο Drum Performance.

Πεντάρης

Έχοντας κάνει περιοδείες και παίξει σε πολλά συγκροτήματα, αποφασίζει να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, μπαίνοντας στον κόσμο της μουσικής παραγωγής και εγκαινιάζοντας τα GEM Studios στο Νέο Ηράκλειο. Γεννημένος με εγκεφαλική παράλυση, έχει πλέον κατορθώσει, χάρη στην επιμονή και την θετική του διάθεση, να ξεπεράσει την κινητική του αναπηρία· επιδεικνύοντας στη δουλειά του την ίδια αποφασιστικότητα που διαθέτει και στην καθημερινότητά του, κάθε χτύπημα της μπαγκέτας μεταδίδει στο κοινό το πάθος του για τη ζωή. 

Info

  • Πότε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:00.
  • Πού:THE ROOFTOP GARDEN @ THE FOUNDRY SUITES ATHENS, Σαρρή 40, Ψυρρή
  • Τηλ κρατήσεων: +30 211 18 24 604

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.