Πρώτο trailer για το 7500 με τον Joseph Gordon-Levitt

Ένα θρίλερ αεροπειρατείας με τον ηθοποιό σε ρόλο πιλότου.

Μετά την "ημέρα που άλλαξε τον κόσμο", όπως χαρακτηρίζεται η 11η Σεπτεμβρίου με την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο στις ΗΠΑ, η μεγάλη οθόνη έχει διηγηθεί πολλές κινηματογραφικές ιστορίες που προσπαθούν να διερευνήσουν τα κίνητρα των αεροπειρατών. Μία από τις πιο διάσημες εξ αυτών είναι το United 93 (2006), μία αναπαράσταση των όσων μπορεί να συνέβησαν στη μοιραία πτήση πτήσης 93 για Σαν Φρανσίσκο, όπου οι επιβάτες πήραν τον έλεγχο του Μπόινγκ, έχοντας πληροφορηθεί την τύχη των άλλων αεροπλάνων στους Δίδυμους Πύργους, σε μια ανέλπιδα απόπειρα σωτηρίας που δεν ήρθε τελικά ποτέ.

Μία όχι πραγματική, αλλά φανταστική ιστορία αεροπειρατείας, επικεντρωμένη στη δράση αυτή καθαυτή, διηγείται η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Joseph Gordon-Levitt (Inception, 500 ημέρες με την Σάμερ, Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή). Τίτλος της, 7500 - η διεθνής κωδική ονομασία για την αεροπειρατεία.  Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γερμανός Patrick Vollrath στο ντεμπούτο του σε ταινία μεγάλου μήκους.

Η υπόθεση 

Ο Joseph Gordon-Levitt είναι ο Tobias, ένας junior συγκυβερνήτης που αναλαμβάνει τα ηνία του αεροσκάφους που κινείται με κατεύθυνση από το Βερολίνο στο Παρίσι, μετά τον τραυματισμό του πιλότου από αεροπειρατές. Απομονωμένος στο πιλοτήριο, προσπαθεί να επικοινωνήσει με το έδαφος για προσγείωση συναγερμού ενώ οι τρομοκράτες απειλούν τις ζωές των επιβατών αν δεν τους επιτρέψει την είσοδο στο πιλοτήριο.

Το trailer


Το 7500 έκανε την πρεμιέρα του μες στο 2019, κατά τη διάρκεια του Locarno Film Festival στην Ελβετία. Από τις 19 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Amazon Prime.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος