Ο James Bond και η νέα του ταινία έχουν podcast

Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των Daniel Craig, Cary Fukunaga αλλά και των παραγωγών Barbara Broccoli και Michael G Wilson.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Σεπτεμβρίου 2020

Υπό κανονικές συνθήκες, σε μερικές εβδομάδες θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του James Bond, No Time to Die. Πριν από αυτό όμως, οι fans του 007 θα μπορούν να πάρουν μία γεύση μέσω του επίσημου podcast, στο οποίο εμπλέκονται όλοι οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές της καινούριας περιπέτειας του θρυλικού μυστικού πράκτορα.

Το No Time to Die: The Official James Bond Podcast θα έχει ως οικοδεσπότη τον κριτικό κινηματογράφου James King, ο οποίος υπόσχεται πως "θα υπάρξει ασύγκριτη πρόσβαση στο παρασκήνιο της ταινίας".

 

Ξεκινώντας στις 30 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει 6 μέρη με συνεντεύξεις από σχεδόν όλους τους σημαντικούς παράγοντες της ταινίας, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το main cast, δηλαδή οι Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Naomie Harris, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, Ana de Armas και Billy Magnusson, θα μοιραστεί τις σκέψεις του, όπως επίσης και ο σκηνοθέτης Cary Fukunaga, οι παραγωγοί Barbara Broccoli και Michael G Wilson, καθώς και οι συνθέτες του theme song Billie Eilish και (ο αδερφός της Eilish) Finneas O'Connell. Θα συμμετέχουν επίσης και αρκετοί below-the-line professionals που θα συζητήσουν για τα πάντα, από το casting μέχρι τα special effects.

Κάθε επεισόδιο θα επικεντρώνεται σε μια διαφορετική πτυχή της κληρονομιάς του James Bond, από τη μουσική έως τα gadgets και από τα κοστούμια έως τα αυτοκίνητα. Η σειρά podcast θα αποκαλύψει επίσης πώς επιλέγονται οι εκπληκτικές τοποθεσίες και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα θεαματικά stunts.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες