Όλες οι Aston Martin του James Bond σε πλήρη παράταξη

Ξεχωρίζει ασφαλώς η Valhalla, που θα κάνει ντεμπούτο στο Bond 25.

Υπάρχουν πάρα πολλές φήμες γύρω από την επόμενη ταινία του James Bond, το μέχρι στιγμής τιτλοφορούμενο Bond 25 του Cary Fukunaga. Προς το παρόν έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ένα teaser και τα γυαλιά του Daniel Craig, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Rami Malek θα είναι ο κακός της υπόθεσης. Πλέον, γνωρίζουμε και ποιο θα είναι το αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο 007, καθώς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise, δόθηκε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που απεικονίζει όλα τα bond cars σε παράταξη. Η εικόνα προέρχεται από τα εργαστήρια της Aston Martin, στο Γκέιντον της Μεγάλης Βρετανίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Bond 007 (@007) on

Κοιτώντας τη φωτογραφία μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει την Aston Martin V8 Vantage, τρεις διαφορετικές εκδοχές της θρυλικής DB5, την DB10 και ασφαλώς, στο κέντρο και μπροστά, την Aston Martin Valhalla. Με την παρουσία της τελευταίας, επιβεβαιώνονται και επίσημα οι πληροφορίες που θέλουν το νέο supercar της βρετανικής εταιρείας να αποτελεί το καινούριο αυτοκίνητο του 007, στην 25η ταινία του franchise. 

Από την εικόνα πάντως απουσιάζει η Rapide E, το ηλεκτρικό μοντέλο που θα κατασκευάσει το brand σε μόλις 155 αντίτυπα, με μπαταρία 800 volt και τελική ταχύτητα τα 321 χλμ/ώρα, για την οποία υπήρχαν μέχρι πρότινος φήμες πως θα "πρωταγωνιστήσει" στην επόμενη ταινία του απόλυτου μυστικού πράκτορα. 


Διάβασε ακόμη για το τι πρέπει να περιμένουμε από έναν θηλυκό 007 στο Bond 25 και δες 40 behind the scenes φωτογραφίες από τις ταινίες του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.