Τα κρυφά διαμάντια του Netflix

Ταινίες και σειρές που κατά το Rotten Tomatoes αξίζουν την προσοχή σου.

Καταλαβαίνουμε πώς είναι να ψάχνεις να βρεις την επόμενη σειρά ή ταινία που θα παρακολουθήσεις στο Netflix. To meme που δείχνει τους χρήστες να περνούν ώρες μέχρι να αποφασίσουν τι θα δουν και στο τέλος να αποκοιμιούνται με την τηλεόραση ανοιχτή -χωρίς να έχουν καταλήξει εννοείται ή βλέποντας για 50η φορά Friends- είναι άλλωστε βγαλμένο μέσα από τη ζωή. Αφού λοιπόν, αποτέλεσμα δεν υπάρχει και συνήθως φίλοι και γνωστοί σου προτείνουν παραγωγές που είτε έχεις καταναλώσει είτε θεωρείς πολύ "mainstream" για τις προτιμήσεις σου, τσέκαρε τις παρακάτω επιλογές σε ταινίες και σειρές που κατά πάσα πιθανότητα σου διαφεύγουν γιατί ποτέ κανείς δεν τις "διαφήμισε" ιδιαίτερα.

Τις εντοπίσαμε και χαρίζουμε την ψήφο εμπιστοσύνης μας σε αυτές. 

Marianne

Τα πρώτα επεισόδια του Marianne για πολλούς περιέχουν μερικές από τις πιο τρομακτικές τηλεοπτικές εικόνες. Η Emma (Victoire du Bois) είναι μία συγγραφέας ιστοριών τρόμου που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της για να ανακαλύψει ότι αυτά που αφηγείται γραπτώς μπορεί να μην απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Calibre

Ένα θρίλερ χαμηλών τόνων που πέρασε στα ψιλά γράμματα το 2018 όταν και κυκλοφόρησε. Ο Jack Lowden πρωταγωνιστεί ως Vaughn, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Marcus, βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν προς το χειρότερο μετά από ένα κυνήγι ταράνδων που αποδείχτηκε περισσότερο περιπετειώδες από ό,τι περίμεναν. 

Kingdom

Πιστεύεις ότι το Walking Dead είναι η καλύτερη σειρά με ζόμπι που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση; Τότε δεν έχεις δει το νοτιοκορεάτικο σόου που εστιάζει στη φεουδαρχία του 16ου αιώνα από την οποία δε λείπουν τα ζόμπι. 

John Was Trying To Contact Aliens

Αυτό το αξιόλογο ντοκιμαντέρ καταπιάνεται με τη ζωή του John Shepherd, ενός άντρα που πέρασε 30 χρόνια προσπαθώντας να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους, μέσω της μουσικής του στο διάστημα. 

Cam

Το cam girl Alice (Madeline Brewer) περνάει κάτι που μοιάζει με κρίση ταυτότητας. Αυτή η καλοφτιαγμένη, ανατριχιαστική ταινία δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο επίκαιρη από τώρα, που το TikTok και το Only Fans επελαύνουν στο διαδίκτυο.

The Fundamentals Of Caring

Ο Paul Rudd είναι ένας συγγραφέας που αλλάζει εργασία (ή την έλλειψη αυτής) για να γίνει φροντιστής του Trevor που πάσχει από μυική δυστροφία. H σχέση τους εξελίσσεται μέσα από ένα πανέμορφο road trip που έγινε ταινία.

Happy

Ό,τι και να πούμε για αυτήν την κάπως βίαιη, μαύρη κωμωδία επικεντρώνεται στη ζωή του Christopher Meloni που ξεκινάει να βγαίνει με την κόρη του φανταστικού του (!) φίλου) που είναι ένας μπλε μονόκερος. Δεν περιγράφουμε άλλο.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.